Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Σχιζοφρένεια;

Αρχικά έλεγα να βάλω τίτλο "μάντεψε τι ψήφισε". Δες το βίντεο και πες μου:Φυσικά παρά αυτό το ξέσπασμα η κα Παναρίτη ψήφισε ΝΑΙ σε όλα...
Όμως μετά διαπίστωσα από τον λογαριασμό της στο twitter πως αυτό το βίντεο το ανέβασε η ίδια στο youtube!
Δηλαδή τα χώνει με αυτό τον τρόπο στο κείμενο, μετά το εγκρίνει με την ψήφο της και ανεβάζει αυτό βίντεο στο youtube να μπορούμε να το δούμε όλοι.
Το "μάντεψε τι ψήφισε" δεν αρκεί για τίτλος.
Καλύτερο το: "Σχιζοφρένεια;"

Ενημέρωση 19/2/2012:  Το βίντεο αυτό το είχε ανεβάσει όπως είπα η ίδια η κα Παναρίτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο youtube στις 14/2. Σε αυτό ωρυόταν για τα πολλά αρνητικά που έχει η νέα δανειακή σύμβαση, με λίγα λόγια την έβγαζε εγκληματική, ειδικά στο κομμάτι αυτό που περιγράφει την υπαγωγή του στο Βρετανικό δίκαιο! 5 μέρες μετά το βίντεο αυτό μας ενημερώνει το youtube είναι "απόρρητο". Δηλαδή η κα Παναρίτη ουσιαστικά απαγόρευσε την πρόσβαση σε αυτό! Στο βίντεο που η ίδια ανέβασε, στα ίδια της τα λόγια!!! Νομίζω θα πρέπει να μας εξηγήσει, μετάνιωσε για τα λόγα της; Ή αποφάσισε πως το βίντεο αυτό ήταν κακό για την "εικόνα" της και αποφάσισε να το λογοκρίνει; Δυστυχώς για την κυρία Παναρίτη, το βίντεο έχει ήδη ανέβει από άλλους χρήστες και είναι προσβάσιμο στον καθένα. Το βίντεο λοιπόν που βλέπεις εδώ είναι online από άλλον χρήστη. Το αρχικό βίντεο είναι εδώ, απόρρητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου