Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Αποθεώστε στόκοι!

Χειροκροτήστε το ίνδαλμά σας.

Ο Nigel Farage είναι ένας ευρωβουλευτής που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ακροδεξιός, ρατσιστής, φασίστας.
Δεν τον ξέρω ούτε έχω ψάξει αρκετά τι ρόλο βαράει αλλά από τα λίγα που ξέρω για αυτόν τους πιστεύω.
Πριν λίγο καιρό, ο ακροδεξιός αυτός ευρωβουλευτής τα έχωσε αγρίως στον Αντώνη Σαμαρά και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε χαμός.
Αμέσως πολλοί έσπευσαν να υπενθυμίσουν πόσο ακροδεξιός, αντιευρωπαϊστής φασίστας είναι ο Farage.
Με πρώτους και καλύτερους όπως πάντα τους σφουγγοκωλάριους της μονταζιέρας.

Κι ένα δίκιο το είχαν, μέχρι που όπως συνηθίζουν προσπάθησαν να παρουσιάσουν τους "αριστερούς" (γενικώς και αορίστως όπως πάντα) ως υποστηρικτές ή ακόμα και θαυμαστές του Φαράτζ.
Για παράδειγμα, "ο Φαρατζ, στην ιδια πρόταση, είπε οτι στο παρελθόν τη χώρα έσωσε ο Μεταξάς". Αποθεώστε "στόκοι", λέει σωστά (σε αυτούς που αποθέωναν) ο @shrek_68,


για να σπεύσει να κάνει RT ένα από τα ενεργότερα τρολ της ακροδεξιάς και σφουγγοκωλάριος της μονταζιέρας, ο @iznogood_gr μαζί με τον μόνιμο ανθυποσφουγγοκωλάριό του, τον @Loxagos_Mark.
*Για το πόσο γελοίοι γλκεμπελίσκοι είναι αυτοί και η παρέα τους και τι ρόλο παίζουν μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Όπως έχω ξαναπεί στα social media μπορούμε να βριζόμαστε καθημερινά χωρίς να συνεννοούμαστε ποτέ επειδή μας λείπουν βασικές έννοιες στις οποίες να συμφωνούμε ως μια βάση, μία αρχή της κουβέντας.
Και εδώ τα ακροδεξιά τρολς μας προσφέρουν μία τέτοια βάση.
Αυτός που αποθεώνει έναν θαυμαστή του Μεταξά για παράδειγμα, είναι στόκος.
Από το tweet μπορεί να βγουν και άλλα συμπεράσματα, είναι στόκος γιατί αποθεώνει έναν φασίστα δικτάτορα και άλλα τέτοια αλλά ας μείνουμε προς το παρόν απλά στο στόκος, μην τους το κάνουμε πολύπλοκο και χαθούμε.
Συμφωνούμε λοιπόν.
Αποθεώνεις θαυμαστή του Μεταξά;
Είσαι στόκος!

Δεν χρειάζεται όμως να πάει κανείς στην Μ. Βρετανία για να βρει θαυμαστές του Μεταξά. Έχουμε μπόλικους εδώ.
Από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Μεταξά είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, που "αποθέωσε" τον Μεταξά όπως μας ενημερώνει το "παραπολιτικά" για να δώσω ένα μόνο παράδειγμα από τα πολλά.
Ελπίζω να μην βγει κανείς να χαρακτηρίσει το parapolitika όργανο της αριστεράς που συκοφαντεί τον υπουργό.
Η λατρεία του Άδωνι Γεωργιάδη για τον "εθνάρχη" είναι γνωστή και καλά τεκμηριωμένη.



Προφανώς το "αποθεώστε στόκοι" όπως ισχύει για τους υποστηρικτές του Φαράτζ, ισχύει και για όλους τους υποστηρικτές του Άδωνι Γεωργιάδη, ενός από τους θερμότερους θαυμαστές του Ιωάννη Μεταξά.
Σύμφωνα τουλάχιστον με τον στόκο.

Και ο Άδωνις σίγουρα δεν είναι ο μοναδικός Έλληνας θαυμαστής του Ι Μεταξά.
Η λίστα των θαυμαστών του Μεταξά εντός της ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21 και τα ρέστα είναι εκτενής, δεν νομίζω χρειάζεται καν να αρχίσουμε να τους αναφέρουμε έναν έναν.

Αν μάλιστα πάμε στα blogs της μονταζιέρας σαν το Δεξί Εξτρέμ και την παρέα του εκεί να δεις λατρεία για τον Μεταξά, όπως και για κάθε φασίστα ή δικτάτορα άλλωστε.
Για να μιλάμε με παραδείγματα, όταν το Δεξί-Εξτρέμ γράφει "του Εθνικού και Κοινωνικού Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου που έχτισε ο Ηγέτης του Κόμματος των Ελευθεροφρόνων" ο Φαράτζ τους μάρανε.


Και αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά παραδείγματα που θα μπορούσα να παραθέσω, από ένα μόνο blog.

Η πάσα - λινκ στο ανοιχτά χρυσαυγίτικο Greekalert είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα, αλλά για το πόσο φασίστες είναι τα παιδιά του Δεξί-Εξτρέμ τα έχουμε πει και θα τα πούμε αναλυτικότερα σύντομα.
Το Δεξί-Εξτρέμ μαζί με το αδερφάκι του Αντίλογος είναι με διαφορά τα δύο αγαπημένα blogs του @iznogood_gr που δεν κρύβει την εκτίμησή του ούτε για τον Άδωνι.

Αποθεώστε στόκοι!

Να κάνουμε μια μικρή παρένθεση εδώ για κάποιες εξηγήσεις:
Όταν λέμε Αντίλογος και Δεξί-Εξτρέμ δεν μιλάμε για δύο bloggers, αλλά για ένα δίκτυο από blogs που μοιράζονται κοινούς "συντάκτες", λινκς, και φυσικά ιδεολογία, ύφος και σκοπό και που περιλαμβάνει πολλά ακόμα μέλη.

Όσο για τον @Loxagos_Mark, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά του. Πρώτος σε RT με καμια 300αριά τον μήνα κάθε μήνα, πρώτος σε mentions, πρώτος σε replies, πρώτος και καμάρι του και κορώνα στο κεφάλι του @Loxagos_Mark πάντα θα βρεις τον @iznogood_gr.


O @Iznogood_gr από την άλλη δεν κρύβει τον θαυμασμό του για την φασιστοπαρέα του Δεξί-Εξτρέμ και των παραφυάδων του όπως φαίνεται από την συχνότητα με την οποία τους κάνει RT

Η λατρεία του @iznogood_gr προς την φασιστοπαρέα του Δεξί-Εξτρέμ (και θαυμαστές του Ι Μεταξά) δεν περιορίζεται στα RT, τους δίνει αφειδώς και K+ (ένας τρόπος ένδειξης εκτίμησης και βοήθεια αύξησης της επιρροής)


Και μάλιστα στις κατηγορίες "politics" και "journalism"!!!
Με άλλα λόγια ο @iznogood_gr εκτιμάει ιδιαίτερα την πολιτική άποψη του θαυμαστή του Ι Μεταξά Δεξί-Εξτρέμ.
Για την "δημοσιογραφία" του βόρθου φασίστα μαθητή του Γκαίμπελς ας μην σχολιάσω, τα έχουμε πει.

Αλλά η "σχέση" αυτή εκτίμησης είναι αμοιβαία.
Ο @iznogood_gr είναι ο αγαπημένος χρήστης twitter του βόθρου φασίστα μαθητή του Γκαίμπελς.


Με άλλα λόγια όταν λέμε Δεξί-Εξτρέμ και Αντίλογος, ή @iznogood_gr και @Loxagos_Mark είναι πλεονασμός, αφού μιλάμε για μία στενή παρέα φίλων.

Μικρή ανακαιφαλαίωση:
Σύμφωνα με την φασιστοπαρέα αυτή, ο Φαράτζ είναι θαυμαστής του Ι Μεταξά, άρα στόκοι αυτοί που τον αποθεώνουν.
Στόκοι αυτοί που αποθεώνουν θαυμαστές του Ι Μεταξά.
Μόνο που και ο Άδωνις και η φασιστοπαρέα του Δεξί-Εξτρέμ (μεταξύ άλλων) είναι θαυμαστές και μάλιστα ένθερμοι του Ι. Μεταξά. Άρα ο γλείφτης του Άδωνι και της φασιστπαρέας των Δεξί-Εξτρέμ, Αντίλογος και άλλων @iznogood_gr τι είναι;
Α μπράβο!
Επιτέλους έχουμε έναν ορισμό του "στόκου".
Ένα ορισμό όχι αυθαίρετο αλλά με συγκεκριμένο παράδειγμα με το οποίο συμφωνούν προφανώς τα μέλη αυτής της φασιστοπαρέας.
Οι στόκοι.

Ο λαλίστατος πάντα γκεμπελίσκος @iznogood_gr, δεν θα μπορούσε βέβαια να μείνει σε μερικά RT, έπρεπε να βάλει και την δική του πινελιά.
"Ο Νάιτζελ Φάρατζ κάποτε ανέφερε ότι η διαφορά ενός κουβά με ακαθαρσίες κι ενός μαύρου είναι ο κουβάς. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟ ΙΔΑΛΜΑ ΣΑΣ"


Και "Ο Νάιτζελ Φάρατζ είχε επαινέσει δημοσίως τον ψυχοπαθή δολοφόνο της Νορβηγίας Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟ ΙΔΑΛΜΑ ΣΑΣ"


Και άλλα τέτοια.
Πολλά.
Όταν τον πνίγει το δίκαιο τον @iznogood_gr είναι αδύνατο να τον παρακολουθήσεις όσο σκούζει κατά των "αριστερών".

Ίνδαλμα των αριστερών ο Φαράτζ λοιπόν σύμφωνα με τον @iznogood_gr και δεν νομίζω ότι το λέει για καλό.
Αυτό που λέει είναι πως αυτοί που έχουν ίνδαλμα έναν που συγκρίνει τους μαύρους με τα σκατά και έχει επαινέσει δημοσίως τον Μπρέιβικ, είναι το λιγότερο γελοίοι, φασίστες θα έλεγα είναι πιο σωστό.
Βέβαια εκτός των άλλων ο @iznogood_gr είναι και ψευταράκος όπως όλοι οι γκεμπελίσκοι και πρέπει να προσέχεις πριν υιοθετήσεις όσα λέει, ακόμα και όταν τα λέει για έναν φασίστα σαν τον Φαράτζ.
Το λέω γιατί ο Φαράτζ αν και όντως ακροδεξιός και ρατσιστής και φασίστας και άλλα τόσα, είναι αρχηγός ενός κόμματος που προβλέπεται να έρθει δεύτερο στην Μ. Βρετανία στις ερχόμενες ευρωεκλογές.
Έτσι, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως επαίνεσε δημοσίως τον Μπρέιβικ, όχι γιατί απέχει ιδιαίτερα ιδεολογικά αλλά γιατί δεν πιστεύω πως θα ήταν τόσο απρόσεκτος.
Και το όταν το λέει ένας γκεμπελίσκος καλό είναι να προσέχεις.
Δεν πειράζει όμως, ας υποθέσουμε πως ο @iznogood_gr κάτι έπαθε και δεν γκεμπελίζει στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως συνηθίζει, αλλά αυτό που αναφέρει είναι αληθές.
Η ουσία είναι πως ο Φαράτζ είναι ένας απαίσιος τύπος, ένας εμετικός ρατσιστής και ακραίος φασίστας.

Το Δεξί-Εξτρέμ το θέτει λίγο διαφορετικά, "Nigel Kmmenos" που λέει "ψεκασμένα".
Κανονική παράκρουση έπαθε με το "Nigel Kammenos" το Δεξί-Εξτρέμ.


Μόνο που όπως ακόμα φαίνεται από το search του twitter, το 2011 είχε άλλη άποψη για τον Farage.
(το screenshot είναι αυτούσιο από το search, άλλωστε μπορείς να το δεις ακόμα εδώ)

Ίνδαλμα ο Φαράτζ κάποιων Ελλήνων έχει υπάρξει σίγουρα, μόνο που αυτούς δεν τους λες αριστερούς.
Και αυτά τα "ψεκασμένα" τα έλεγε πάντα, όχι μόνο τώρα.
Όπως για παράδειγμα όταν του έπαιρνε συνέντευξη ο δημοσιογράφος και στέλεχος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Χρήστος Νικολαΐδης.
Συνέντευξη την οποία είχε αναδημοσιεύσει το Δεξί-Εξτρέμ και στην οποία ο Νικολαΐδης χαρακτήριζε τον Φαράτζ "γνωστό βρετανό αντικομφορμιστή ευρωβουλευτή των ευρωσκεπτικιστών" και όχι ψεκασμένο φασίστα θαυμαστή του Ι. Μεταξά και ρατσιστή που επαινεί τον Μπρέιβικ δημοσίως.


Πως να το χαρακτηρίσεις αυτό;
Ευτυχώς ο κύριος Μουρούτης, ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού πριν από λίγο καιρό με την αφορμή της υποψηφιότητας του Καρυπίδη μας έδωσε τον ορισμό.
"Προμοτέρ χρυσαυγιτών" είχε πει τότε τον Καρυπίδη, άρα με την ίδια επιχειρηματολογία και λογική άνετα λες τον δημοσιογράφο και στέλεχος της ΝΔ "προμοτέρ ενός ακροδεξιού ρατσιστή και τα ρέστα".
Το ίδιο δεν μπορεί παρά να ισχύει για τα Ταχάλια και Δεξί-Εξτρέμ που δημοσίευσαν την συνέντευξη.
Είδες πόσο χρήσιμοι είναι οι ορισμοί που μας προσφέρουν με τα λεγόμενά τους τα γαλάζια παιδιά της μονταζιέρας;

Αλλά δεν είναι μόνο μία συνέντευξη του "Nigel Kammenos" που δείχνει την συμπάθεια του μηχανισμού της μονταζιέρας προς αυτόν.
Λίγο πριν μπει η ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21 και τα ρέστα στην κυβέρνηση, τα "ψεκασμένα" ήταν συγκλονιστικά, σύμφωνα με το Δεξί-Εξτρέμ.


Το αδερφάκι δε του Δεξί-Εξτρέμ, ο Αντίλογος το έθετε ακόμα πιο καθαρά:

Βουλευτής που φοράει παντελόνια, που έχει ελεύθερη σκέψη και εννοεί να την διατυπώνει και που ενδιαφέρεται πρώτα για τους λαούς.

Αλλά και το ημιεπίσημο Σαμαρικό όργανο ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21 και τα ρέστα, το Antiniews, δεν έκρυβε τον θαυμασμό του για τους πύρινους λόγους του Φαράτζ.


Ο Φαράτζ τότε έλεγε "τα πράγματα με το ... όνομά τους", ήταν "εκρηκτικός" και όχι "ψεκασμένος", ούτε βέβαια φασίστας, θαυμαστής του Ι. Μεταξά, αντιευρωπαϊστής και ρατσιστής που έχει επαινέσει τον Μπρέιβικ.
Σε άλλη περίπτωση το antinews έγραφε για τον Farage.


"Αυτά που οι Έλληνες ήθελαν να ακούσουν από έναν δικό τους Ευρωβουλευτή".
Το "άρθρο" είναι αναδημοσίευση από άλλο αστέρι της ενημέρωσης, το "Πρώτο Θέμα" αλλά προφανώς απηχούσε τις απόψεις του Σαμαρικού Antinews τότε που δεν είναι aggregator ώστε να ανεβάζει γενικώς ό,τι άρθρο υπάρχει στο διαδίκτυο.

Κάπου μετά τον Νοέμβριο του 2013, όταν πλέον ο Σαμαράς ήταν πρωθυπουργός, τα άρθρα αυτά θεωρήθηκαν "ενοχλητικά" και σβήστηκαν.

Υπάρχουν όμως ακόμα στο web archive και μπορείς να τα δεις κάνοντας κλικ εδώ και εδώ.
Το Antinews, που θεωρείται το πλέον Σαμαρικό από τα "εργαλεία" της ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21 και τα ρέστα.

Αποθεώστε στόκοι!

Αν είχε μείνει στα (ανεπίσημα;) τρολς και τα ημιεπίσημα "εργαλεία" του κόμματος, η φάση θα είχε απλά λίγο γέλιο.
Όπου γάμος και χαρά όμως η Βασίλω πρώτη λένε και είδε η επίσημη ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21 την Φαραντζιάδα να εξελίσσεται και είπε να μην χάσει κάνοντας πλέον την φάση ξεκαρδιστική.

Ο ευρωβουλευτής Γ. Κουμουτσάκος (@Gkoumoutsakos) φαίνεται να έκανε την αρχή για να πάρει αμέσως RT από τον διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη (@gmourout).

Ο Μουρούτης φαίνεται πως ενθουσιάστηκε με την περίπτωση του Φαράτζ και δεν του έφτανε ένα RT:



Ο Μουρούτης συνηθίζει να σβήνει τα tweets του αλλά τα σώζει (αν και περιέργως όχι όλα) το politwoops και το συγκεκριμένο μπορείς να το δεις εδώ.
Και αυτό του Νοδάρα είναι "όλα τα λεφτά".
Πρόκειται για τον ίδιο Νοδάρα που έγραφε στο facebook για τον Φαράζτ:


"Ο τύπος είναι σαν να μιλάει ο Ελληνικός λαός" και "αυτόν θα ψηφίσω στας επόμενας εκλογάς" (sic) και με greeklish το δεύτερο.

Δεν είναι βέβαια περίεργο που ένας οπαδός της ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21 και τα ρέστα θα ήθελε να ψηφίσει τον Φαράτζ (και ας μην είναι αριστερός).

Η επίσημη ΝΔ/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21 και τα ρέστα φαίνεται να "ξεχνάει" τι έλεγαν τα ημιεπίσημα όργανα προπαγάνδα της όπως το Antinews αλλά και τα άλλα, τα "κρυφά", όπως η φασιστική ομάδα των Δεξί-Εξτρέμ, Αντίλογος και άλλα για τα οποία θα μιλήσουμε αναλυτικά σύντομα.
"Ξεχνάει" την λατρεία των οργάνων προπαγάνδα της στον Φαράτζ που έγινε και λατρεία των ψηφοφόρων της.
Βλέπεις τον Φαράτζ, έναν Άγγλο ευρωβουλευτή, λίγοι τον ήξεραν στην Ελλάδα, τον έμαθαν από τα Antinews, Δεξί-Εξτρέμ, Ταχάλια, Λόγια-Σταράτα και άλλα τέτοια "εργαλεία" γιατί τα έχωνε στον ΓΑΠ τότε.
Περασμένα ξεχασμένα, τώρα ο Φαράτζ είναι "ίνδαλμα των αριστερών".

Εκείνο όμως που είναι εντυπωσιακό πως η επίσημη ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21 και τα ρέστα "ξεχνάει", πως εκτός από τον μηχανισμό προπαγάνδας της , υπέρ του Φαράτζ ήταν, τουλάχιστον μέχρι λίγο πριν τις τελευταίες εκλογές, και μερικά προβεβλημένα στελέχη της.
Όχι απλά υπέρ του αλλά συνεργάτες του.
Επισήμως!
Και όχι κάποια τριτοκλασάτα στελέχη, αλλά ο κοινοβουλευτικός τους εκπρόσωπος, Μάκης Βορίδης, ο υπουργός υγείας και ένας αποτυχημένος μεν εκλογικά, από τα πιο προβεβλημένα στελέχη δε, ο Θάνος Πλεύρης.


Βλέπεις το ΛΑΟΣ στο ευρωκοινοβούλιο συμμετέχει στην ομάδα "Ευρώπη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας", την ομάδα της οποίας ιδρυτής και πρόεδρος είναι ο Φαράτζ.
Από τα ιδρυτικά μέλη μάλιστα, όπως είχαν ανακοινώσει το 2009 με μεγάλη χαρά.
Ο Θάνος Πλεύρης δηλαδή, που στις προηγούμενες ευρωεκλογές ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής αν εκλεγόταν θα πήγαινε να ενταχθεί στην ομάδα αυτή.
Θα μου πεις, μπορεί να είναι φασιστοειδή αλλά είναι ευρωπαϊστές, όχι σαν τον φασίστα ευρωσκεπτικιστή Φαράτζ.
Βλέπεις, το σκέτος φασίστας το καταπίνουν εύκολα οι "κεντρο"δεξιοί της ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21 και τα ρέστα, με τον ευρωσκεπτικισμό και το ΕΥΡΩ έχουν ένα θεματάκι.
Λάθος πάλι.
Μέχρι λίγο πριν τις τελευταίες εκλογές οι Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης και άλλοι που ήταν στο ΛΑΟΣ είχε στο επίσημο πρόγραμμά του δημοψήφισμα για την παραμονή στο ΕΥΡΩ, το ίδιο δηλαδή περίπου που ζητάει ο Φαράτζ για την Μ. Βρετανία (για την Ε.Ε. αυτός, αφού η Μ. Βρετανία δεν είναι στο ΕΥΡΩ, αλλά μικρή στην ουσία η διαφορά κατά την γνώμη μου).
Όλα αυτά συνέβησαν στις 15/1/14, και πολύ γρήγορα ξεφούσκωσαν αφού η επίσημη ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21 και τα ρέστα κατάλαβε πως δεν την παίρνει να τραβήξει την Φαρατζιάδα για πολύ.


Άσε που περίμεναν και νέους Φαρατζικούς ευρωσκεπτικιστές όπως φάνηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Λίγο παραπάνω από έναν μήνα μετά τις τσιρίδες της μονταζιέρας για τον ακροδεξιό φασίστα Φαράτζ ανακοινώθηκε, χωρίς φανφάρες, η μεταγραφή της Ευρωβουλευτού Νίκης Τζαβέλλα από το ΛΑΟΣ στην ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21 και τα ρέστα.


Μια και πρόκειται για ευρωβουλευτή, το σωστό θα ήταν να ανακοινωθεί πως η Νίκη Τζαβέλλα μεταπήδησε από την "Ευρώπη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας", στο "Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα" ή κάπως έτσι.
Κάτι τέτοιο δεν έγινε, και η Νίκη Τζαβέλλα στην σχετική σελίδα στο ευρωκοινοβούλιο φαίνεται να παραμένει ευρωβουλευτής της ομάδας "Ευρώπη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας"!
*Τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφω αυτό το κείμενο, 25/2/2014
Το ίδιο και στην επίσημη σελίδα της ευρωσκεπτικιστικής ομάδας αυτής
**Εδώ έχουμε κι ένα "κερασάκι" στην τούρτα αφού φαίνεται πως η Νίκη Τζαβέλλα έχει για βοηθό της στην ομάδα αυτή την "Katherine Fenareti Plevri" που σύμφωνα με την wikipedia είναι η κόρη του διαβόητου Κώστα Πλεύρη και αδερφή του Θάνου Πλεύρη.
Η Νίκη Τζαβέλα δηλαδή που υποδέχτηκε πριν από λίγες ημέρες ο Αντώνης Σαμαράς στην ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21 και τα ρέστα φαίνεται να είναι ακόμα μέλος της ομάδας που ίδρυσε και στην οποία προεδρεύει ο Φαράτζ!

Μήπως γι αυτό δεν ανακοινώθηκε με φανφάρες η ένταξή της στην ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21 και τα ρέστα;
Πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης την καλωσόρισε.
Η Νίκη Τζαβέλλα δεν είναι ένα απλό στέλεχος αλλά η ταμίας και αντιπρόεδρος της ομάδας του Φαράτζ όπως ακόμα αναφέρεται στο προφίλ της στην σελίδα του ευρωκοινοβουλίου.

Έτσι έμπρακτα έδειξε η ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21 και τα ρέστα τον αποτροπιασμό της απέναντι στις ιδέες που εκφράζουν οι "Φαρατζικοί" ευρωσκεπτικιστές.

Δεν έχουμε δηλαδή απλά "προμοτέρ" του ακραίου ρατσιστή, και άλλα πολλά Φαράτζ, αλλά κανονικούς συνεργάτες και συνοδοιπόρους που εκτός και αν μου διέφυγε, ποτέ πριν το επεισόδιο με τον Σαμαρά δεν είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στα ακραία που έλεγε, η Νίκη Τζαβέλλα μάλιστα φαίνεται να είναι ακόμα αντιπρόεδρος της ομάδας του.

Όλοι αυτοί δεν βρίσκονται κάπου αόριστα στην "αριστερά" όπως θέλει να παρουσιάσει η μονταζιέρα, αλλά στην επίσημη ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίτυο21 και το ανεπίσημο (ο κόσμος το 'χει βούκινο...) δίκτυο προπαγάνδας της.
Η μόνη διαφωνία (αν υπήρξε τέτοια), όλων αυτών με τον Φαράτζ ήρθε μετά την σύγκρουσή του με τον Σαμαρά και προφανώς μόνο για αυτή.


Μέχρι τότε, όχι μόνο "προμοτέρ" αλλά και συνεργάτες του ακραίου ρατσιστή που θαυμάζει τον Μεταξά, που συγκρίνει τους μαύρους με τα σκατά και που είχε επαινέσει δημοσίως τον Μπρέιβικ δεν έβρισκες στην "αριστερά" γενικώς και αορίστως αλλά στην ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21, και το δίκτυο προπαγάνδας της.
Ακόμα και μετά όμως, υποδέχτηκαν στο κόμμα την Νίκη Τζαβέλλα, την αντιπρόεδρο των "ευρωσκεπτικιστών" της ομάδας του Φαράτζ, αυτού του απαίσιου τύπου που είναι, προφανώς, ομοϊδάτισσά του.

Το καλύτερο όμως του Μουρούτη το άφησα για το τέλος.


"H περίπτωση του Farage ενδιαφέρουσα αν δούμε ποιών ελληνικών κομμάτων οι θέσεις ταυτίζονται στην ουσία με τον ακροδεξιό αντιευρωπαϊσμό του" έγραψε ο Αρίστος Δοξιάδης, για να λάβει RT από τον Μουρούτη (είναι στα σβησμένα του) αλλά και άλλα γαλάζια παιδιά.

Και πράγματι, είναι ενδιαφέρουσα η περίπτωση.

Είδαμε ποιο κόμμα όχι μόνο ταυτίζονταν μέχρι σχετικά πρόσφατα με τις ακροδεξιές θέσεις του Φαράτζ μέσω των μηχανισμών προπαγάνδας του αλλά και ποιο κόμμα έχει στους κόλπους του στελέχη που συνεργάστηκαν και συνεργάζονται ακόμα.
Αυτοί, στον βαθμό που τους αναλογεί, βοήθησαν και βοηθούν τον Φαράτζ να γίνει γνωστότερος και ισχυρότερος τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Και αυτά τα στελέχη, αυτούς τους μηχανισμούς προπαγάνδας, δεν θα τους βρεις γενικώς και αορίστως στην "αριστερά", αλλά πολύ συγκεκριμένα στην σημερινή ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21 και τα ρέστα, των Μουρούτιδων του Δεξί-Εξτρέμ, των Νικολαΐδιδων του Ταχάλια, των Βορίδηδων του ΛΑΟΣ, των Τζαβελλαίων της ομάδας του Φαράτζ και των "Νοδάρων" επίδοξων ψηφοφόρων του.

Συγκεκριμένα!
Όχι γενικώς και αορίστως.

Αποθεώστε, λοιπόν, στόκοι!
Χειροκροτήστε τα ινδάλματά σας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η μονταζιέρα προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο.
Στην προσπάθειά της αυτή προσφέρει με τον πιο επίσημο τρόπο μία βάση συνεννόησης που τόσο χρειαζόμαστε ακόμα και με τους ακροδεξιούς γκεμπελίσκους.
Πριν λίγο καιρό ο ίδιος ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού μας έδωσε την δυνατότητα να μιλάμε για "προμοτέρ χρυσαυγιτών" με συγκεκριμένα παραδείγματα.
Λίγο μετά το επισήμως ανεπίσημο όργανο προπαγάνδας της μονταζιέρας Δεξί-Εξτρέμ μας εξήγησε με τον καλύτερο τρόπο πως μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κάποιον "βόθρο, φασίστα, μαθητή του Γκαίμπελς".
Τώρα έχουμε και το στόκους, υποστηρικτές και συνεργάτες ενός ακροδεξιού, φασίστα, αντιευρωπαϊστή, θαυμαστή του Μεταξά, ρατσιστή, φασίστα και άλλα τόσα με την βοήθεια του παραδείγματος του Φαράτζ.
Και όλοι αυτοί όσο και αν προσπαθεί η μονταζιέρα να κάνει το άσπρο μαύρο βρίσκονται στην σημερινή ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21 και τα ρέστα και τον μηχανισμό προπαγάνδας της και όχι κάπου "αριστερά" γενικώς και αορίστως.
Επισήμως, και με συγκεκριμένα στοιχεία, όχι έτσι στον αέρα επειδή το λέει κάποιος μονταζιέρης της Συγγρού.

Αποθεώστε στόκοι!

Ενημέρωση 7/5/2014
Δεν είχα βέβαια καμία αμφιβολία ότι το "πρώτο βιολί" κατασυκοφάντησης του οποιουδήποτε και ο,τιδήποτε "αριστερού" στο twitter, το πιστότερο σκυλάκι του Μουρούτη, ο Ιζνογκούν ή @iznogood_gr, είναι ένας φασίστας. Μόνο όσοι γουστάρουν τον "δικό τους" γκεμπελίσκο και άλλοι φασίστες προσποιούνταν πως δεν το καταλαβαίνουν.
Δεν περίμενα όμως να αποδειχτεί αυτό με τόσο εντυπωσιακό τρόπο.
Πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκε στο twitter, ο @gmouroutis (προσοχή, με is στο τέλος) που το απέδειξε αυτό χωρίς καμία αμφιβολία.
Δες το #izno_xeftilas και θα καταλάβεις.
Αποδείχτηκε πως ο πιστός αυτός σκύλος του Μουρούτη προεκλογικά το 2012 έκανε εκστρατεία υπέρ της Χρυσής Αυγής όπως έκανε μετά υπέρ της ΝΔ, ή μάλλον καλύτερα κατά του Σύριζα.
Τέτοια ήταν η ξεφτίλα του που αρχικά κλείδωσε το account και μετά το έσβησε εντελώς.



Και όχι μόνο, είχε επιχειρήματα ακόμα και υπέρ της χούντας.



Για να μην πούμε για τις ευχαριστείες προς τον Farage.


Αυτός είναι ο άθλιος γκεμπελίσκος της μονταζιέρας που κουνούσε το δάκτυλο σε όποιον έλεγε κάτι διαφορετικό από τον ίδιο και χρησιμοποιούσε χαρακτηρισμούς όπως στόκος, ρεζίλης και άλλα τέτοια.
Στον καθρέπτη κοιτάχτηκε;

Αυτόν τον ξεφτίλα χρυσαυγίτη γκεμπελίσκο είχε επιλέξει ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης ως το πιστότερο μαντρόσκυλό του όπως φαίνεται από τα σβησμένα tweets του.
Ο Μουρούτης που αποκαλούσε φασίστα και κουκουλοφόρο όποιον τον κατέκρινε! Κολλητός με τον αρχιφασίστα κουκουλοφόρο!

Αυτόν τον ξεφτίλα χρυσαυγίτη γκεμπελίσκο είχε βρει να προβάλει και ο ΟΝΝΕΔίτης Παπαγγελόπουλος και μάλιστα τον επιβράβευε με K+ (ένας τρόπος να δείξεις την επιδοκιμασία σου απέναντι σε κάποιον), όχι μία, αλλά  4 φορές, στο θέμα "πολιτική"! Τον χρυσαυγίτη!

Παρεμπιπτόντως, οι δύο αυτοί, Μουρούτης και Παπαγγελόπουλος επίσης προωθούν το επίσης ιδιαίτερα φιλικό προς την ΧΑ blog, το Δεξί-Εξτρέμ.
Ένα blog τόσο φιλικό προς την ΧΑ που ακόμα και μετά την δολοφονία Φύσσα και την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των στελεχών της ΧΑ συνέχισε να προσπαθεί να την ξεπλύνει.
Βάλε και την υπόνοια που έχει εκφράσει ο Θάνος Δημάδης για σχέσεις του διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού με το Δεξί-Εξτρέμ και καταλαβαίνεις πως αυτό μόνο τυχαία δεν είναι όλα αυτά.
Ούτε η προβολή του ιζνογκουντ, ούτε αυτή του Δεξί-Εξτρέμ δεν είναι τυχαία.

Όσο για τους άλλους "δημοκράτες" που τον είχανε κάνει θεό στο twitter, ένα έχω να πω:
Αποθεώστε στόκοι!
Χειροκροτήστε το ίνδαλμά σας.

Διάβασε επίσης:
Φαραντζιάδα (το storify που έφτιαξα αρχικά με αφορμή τις τσιρίδες της μονταζιέρας για το θέμα)
Προμοτέρ καμουφλαρισμένων ΧΑυγιτών
Βόθροι, φασίστες, μαθητές του Γκαίμπελς
Ομάδα "fasistas"
Oops... Ή πως την πατάνε οι γκεμπελίσκοι της Συγγρού που δεν λένε να βάλουν μυαλό

1 σχόλιο:

  1. Ααχ, αυτοί οι δεξιοί δεν θα με απογοητεύσουν ποτέ. Τί θα γινόμασταν χωρίς αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή