Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ο Μπάμπης








Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω για τον Μπάμπη. Ή μάλλον καλύτερα τι λέει ο Μπάμπης για τον Μπάμπη. Εγώ απλά τα μεταφέρω.
Αν και έχει πλάκα, είναι πολλά και μπορεί να καταντήσει κουραστική η ανάγνωση όλων αυτών. Αν βαρεθείς να τα διαβάζεις πήγαινε κατευθείαν στο τέλος να δεις το σχόλιό μου για τον Μπάμπη.




















































































Αυτός είναι ο Μπάμπης.

Και αυτά είναι μερικά από τα tweets που έγραψε, χθες μόνο, ο Μπάμπης. Όπως συνηθίζει ο Μπάμπης τα έχει σβήσει όλα και επομένως δεν υπάρχει η δυνατότητα να βάλω εδώ ολόκληρους τους διαλόγους αλλά δεν έχει και τόση σημασία κατά την γνώμη μου. Ο Μπάμπης συνηθίζει να απαντά έτσι. Και μετά σβήνει τα tweets του.

Ο Μπάμπης φαίνεται να πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο κατατροπώνει τα «συριζοτρόλ». Αυτούς δηλαδή που ο Μπάμπης θεωρεί συριζοτρόλ, δηλαδή όλους όσους διαφωνούν με τον Μπάμπη. Γιατί ο Μπάμπης, σύμφωνα με τον Μπάμπη, έχει πάντα δίκαιο και δεν θα μπορούσε να διανοηθεί κάποιος να την πει στον Μπάμπη παρά μόνο αν είναι συριζοτρόλ.

Ο Μπάμπης επίσης φαίνεται να πιστεύει πως αρκεί να σε βρίσει ο Μπάμπης για να γίνεις «ρόμπα». Το να σε πει τιποτάκι ο Μπάμπης, σύμφωνα με τον Μπάμπη πάντα, είναι κάτι πολύ βαρύ. Ασήκωτο. Πόσο μάλλον να σε πει κότα. Άσε πια αν αρχίσει τα σεξιστικά υπονοούμενα επιπέδου σπυριάρικου γυμνασιόπαιδου. Εκεί πια, ο Μπάμπης, σύμφωνα με τον Μπάμπη πάντα, σε έχει ισοπεδώσει. Και αν δεν πιάσουν και αυτά, ο Μπάμπης απειλεί. Με ΔΗΕ, με "ξέρω ποιός είσαι", όπως μπορεί να απειλήσει ένας Μπάμπης.
Και το χαίρεται ο Μπάμπης. Ο Μπάμπης βλέπεις θαυμάζει τον Μπάμπη για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα social media.


Ο Μπάμπης πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο δείχνει την «αισχρή μικρότητα»... εκείνων που ο Μπάμπης βρίζει. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό καταλαβαίνει ο Μπάμπης.

Αλλουνού την αισχρή μικρότητα δείχνεις Μπάμπη αλλά αν το καταλάβαινες αυτό δεν θα ήσουν ο Μπάμπης.

Οι πραγματικοί εχθροί σου Μπάμπη δεν είναι αυτοί που χαρακτηρίζουν αρνητικά τον τρόπο με τον οποίο αντιδράς, αλλά εκείνοι που τον επικροτούν.

Εκείνοι είναι κυρίως που σε δουλεύουν Μπάμπη. Γελάνε με τα καμώματά σου Μπάμπη.

Εκτός από τον Μπάμπη. Εκείνος σε θαυμάζει πραγματικά. Εκείνος καμαρώνει τα καμώματά σου.

Εκείνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου Μπάμπη.

Ο Μπάμπης.

 

ΥΓ. Ο Μπάμπης δεν χρειαζόταν να επιβεβαιώσει όσα στην ουσία αποδεικνύει με τόσα tweets αλλά ο Μπάμπης δεν μπορεί να αντισταθεί στην ανάγκη του να δείξει πόσο Μπάμπης είναι.
Έγραψε λοιπόν αυτό:
Και σαν να μην έφτανε ότι ο Μπάμπης πάλι δείχνει πόσο θαυμάζει τον Μπάμπη που "έχει εκθέσει" κάποιον, σύμφωνα με τον Μπάμπη "ηλίθιο εμμονικό", χωρίς να εννοεί τον εαυτό του, αυτό, είναι άλλο ένα tweet που έσβησε, δευτερόλεπτα αφού το έγραψε.
Χρειάζεται κανείς να πει κάτι περισσότερο για τον Μπάμπη;
Τα λέει όλα ο ίδιος... 

Update 15/12/2016. Χθες ο Μπάμπης έστησε ξανά καβγά με τους πάντες και βέβαια πάλι αυτοανακηρύχθηκε νικητής και τροπαιούχος.
Τίποτα το νέο εδώ. Μέσα στην θολούρα του αυτοθαυμασμού του όμως είπε κάτι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό της νοοτροπίας του.
Τα τελευταία χρόνια το bullying έχει αναδειχτεί σε ένα σοβαρό κοινωνικό θέμα. Χιλιάδες άρθρα έχουν γραφτεί για αυτό σε όλο τον κόσμο, και ειδικά στην Ελλάδα η υπόθεση του Γιακουμάκη το έφερε στο προσκήνιο με τραγικό τρόπο. Ίσως πριν από μερικά χρόνια κάποιος να μπορούσε να πει πως είχε καταλάβει πόσο σοβαρό θέμα είναι. Η δουλειά του δημοσιογράφου όμως υποτίθεται πως είναι να ενημερώνεται για τα κοινωνικά θέματα της εποχής και να ενημερώνει με την σειρά του το κοινό του. Η υπόθεση μάλιστα του Γιακουμάκη, με την εμπλοκή του Μαρκογιαννάκη σε αυτή ξεπέρασε τα στενά όρια του αυστηρά κοινωνικού θέματος και έγινε και πολιτικό. Ο Μπάμπης λοιπόν είναι αδύνατο να μην άκουσε κάτι. Το τι κατάλαβε ο Μπάμπης βέβαια είναι άλλο θέμα.

Και ο Μπάμπης καμαρώνει που "σφαλιάριζε συνέχεια", "κάποιον χαζό" (πιο χαζό από τον Μπάμπη δηλαδή;) "γιατί του άρεσε".
Καμαρώνει για το bullying που έκανε δηλαδή.

Ο τρόπος που ο Μπάμπης απαντάει, έρχεται και δένει με το γεγονός ότι θεωρεί το bullying ως κάτι για το οποίο μπορεί να καμαρώνει.

Νομίζω δεν χρειάζεται να πει κανείς για τον Μπάμπη κάτι άλλο. Τα έχει πει όλα και με το παραπάνω ο ίδιος, και μάλιστα νιώθει υπερήφανος για αυτό.

Διάβασε επίσης:
Ανεπάρκεια, δυσανεξία και μία δόση χιούμορ

2 σχόλια: