Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ο Α. Σαμαράς καλεί τον λαό σε ανυπακοή και αυτοδικία;"Από την άλλη πλευρά, όμως, οφείλουμε να πούμε πως, όταν υπάρχει αναλγησία και ανευθυνότητα από την πλευρά της εξουσίας, τότε πράγματι πυροδοτούνται φαινόμενα ανυπακοής και αυτοδικίας.

Όταν διαρρηγνύεται το Κοινωνικό Συμβόλαιο ανάμεσα στην Κυβέρνηση και το λαό, τότε καταρρέει η εμπιστοσύνη των πολιτών στους νόμους και διαχέεται κάθε είδους αντικοινωνική προδιάθεση.

-- Όταν διαλύεται η οικονομία από αλλεπάλληλες φορο-επιδρομές εκεί οδηγούμαστε.

-- Όταν πληρώνουμε επί δεκαετίες για… μελλοντικά αγαθά και υπηρεσίες, εκεί οδηγούμαστε.

-- Όταν αυξάνονται τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ πολύ πέρα από τα όρια ανοχής των ανθρώπων, εκεί οδηγούμαστε.

Η ανυπακοή στους νόμους της Δημοκρατίας είναι αντικοινωνική συμπεριφορά ή οδηγεί σε αντικοινωνικές συμπεριφορές. Αλλά αυτό είναι μόνον η μισή αλήθεια...Η άλλη μισή – και οφείλουμε να την πούμε – είναι ότι η αναλγησία της κυβέρνησης πυροδοτεί κάθε είδους αντικοινωνικές συμπεριφορές. "

Από την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στις 3/2/2011

Νομίζω πρέπει η ομάδα αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας να καταγγείλει τον Αντώνη Σαμαρά που όχι μόνο δεν καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται αλλά σύμφωνα με το σκεπτικό πάντα των γαλάζιων παιδιών της "ομάδας αλήθειας" της Νέας Δημοκρατίας, του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και του υπουργού δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη Νίκου Δένδια καλεί τον κόσμο σε ανυπακοή και αυτοδικία.
Σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό των γαλάζιων στελεχών.

Και αυτό το βίντεο ΔΕΝ είναι συρραφή αποσπασμάτων αλλά ένα ενιαίο απόσπασμα από ομιλία του Αντώνη -καταδικάζω την βία απ όπου και αν προέρχεται- Σαμαρά.

Διάβασε/δες επίσης:
Το "ιστορικό":

Και μερικά μπόνους:
Τι πραγματικά – πραγματικά είπε ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος
Η 'ΟΜΑΔΑ ΨΕΜΑΤΟΣ' ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

3 σχόλια:

 1. Είναι η 1352η φορά που πέφτω από τα σύννεφα με τα καμάρια μας.

  Δημήτρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όπως είπε και ο "kartesios" (btw kartesios.com, εξαιρετικός) έχω προμηθευτεί σύννεφα χαμηλής νέφωσης για να μην χτυπάω πια.
   Ευχαριστώ για το σχόλιο

   Διαγραφή
 2. Μιάς και αναφέρεσθε στο Kardesios.com, διαβάστε και αυτό:
  http://kartesios.com/?p=105588

  ΑπάντησηΔιαγραφή