Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Κάλλιο γαϊδουρόδενε


Έπρεπε να κάνει θέμα το BBC την ρατσιστική συμπεριφορά των αστυνομικών κατά τουριστών για να συγκινηθούν τα ΜΜΕ σαν τον ΣΚΑΙ και να αφιερώσουν ένα-δύο λεπτά στο θέμα.
Φυσικά δεν τους συγκίνησε η ρατσιστική συμπεριφορά γενικώς, αλλά το ότι θύματα υπήρξαν ένας Αμερικανός και ένας Κορεάτης.
Πλήγμα στον τουρισμό!

Βλέπεις το BBC είχε αναφερθεί και παλιότερα στο θέμα της ρατσιστικής συμπεριφοράς της αστυνομίας αλλά τότε δεν είχε συγκινηθεί κανείς.
Όταν ο Κορεάτης, ο Αμερικανός, και ποιός ξέρει πόσοι άλλοι έτρωγαν φάπες από τους "προστάτες του πολίτη" τα ΜΜΕ μας έκαναν πως δεν είδαν, δεν άκουσαν τίποτα.
Για άλλες εθνικότητες δεν έχω απαιτήσεις από τα ΜΜΕ, ξέρω πως η καταγωγή ενός θύματος ας πούμε από Αφγανιστάν σημαίνει αυτομάτως και την μηδενική διάθεση των ΜΜΕ να ασχοληθούν.

Ούτε φυσικά είχαν θορυβηθεί όταν οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία συμβουλεύοντας τους μη "καυκάσιους" πολίτες τους να προσέχουν στο κέντρο της Αθήνας.
Αυτά είναι ψιλά γράμματα.


Όμως όταν το BBC λέει πως τουρίστες τρώνε ξύλο από την αστυνομία το πράγμα χοντραίνει.
Πλήγμα στον τουρισμό λέμε!

Θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει τέτοιες περιπέτειες πάντως αν κάποιος είχε ακούσει την πρόταση που έχω κάνει από τον Νοέμβριο, αλλά αγνοήθηκε.

Να βγάλει το Ελληνικό υπουργείο εξωτερικών ή καλύτερα το "προστασίας του πολίτη" (μη χέσω) ως καθ ύλην αρμόδιο, δική του ταξιδιωτική οδηγία να τους στείλουμε αδιάβαστους!
Mε αυτή να ενημερώνονται, τόσο Έλληνες υπήκοοι όσο και ξένοι που έρχονται στην χώρα μας για τουρισμό ή δουλειές πως αν δεν ανήκουν εμφανώς στην καυκάσια φυλή καλό θα είναι να κρύβονται (οι Έλληνες) ή να διαλέξουν κάποιον άλλο προορισμό (οι ξένοι).
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια που λένε, και οι διάφοροι μαύροι, κίτρινοι κλπ θα αραιώσουν οπότε θα βελτιωθεί η εικόνα μας και θα γλυτώσουμε τέτοιου είδους δυσφήμηση.

Θα μπορούσαμε μάλιστα να βάζουμε τους τουρίστες να υπογράφουν κατά την είσοδο στην χώρα πως ενημερώθηκαν ότι εισέρχονται σε μία χώρα που το διαφορετικό χρώμα δέρματος μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να φας ξύλο ακόμα και από την αστυνομία, αν γλυτώσεις από τους Χρυσαυγίτες, (τους λίγους που δεν είναι αστυνομικοί εννοώ) και πως εισέρχονται με δική τους ευθύνη.

Βλέπεις είναι καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να προσπαθείς μετά να διορθώσεις την βλάβη.
Ο δαρμένος τουρίστας αποτελεί τεράστια δυσφήμηση για την χώρα.
Καλύτερα να πάει στην Τουρκία ας πούμε, ο μαυρούκος, παρά να έρθει εδώ, να φάει τις φάπες του και μετά να κλαίγεται στα κανάλια της χώρας του και να μας χαλάει την ειδυλλιακή εικόνα που προσπαθούμε να φτιάξουμε στο εξωτερικό.
Καλύτερα να έχουμε κατά τι λιγότερους λευκούς, ευτυχισμένους τουρίστες, που θα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την περίφημη Ελληνική φιλοξενία παρά περισσότερους, μεταξύ αυτών και μερικούς μαύρους ή ασιάτες που θα μιλάνε στο BBC για την φιλοξενία του Δένδιου Ξένιου Διός.
Καταλαβαίνεις την διαφορά ε;

Στην τελική ακόμα και αν κάποιοι γενναίοι δεν μασήσουν από την ταξιδιωτική οδηγία του υπουργείου δεν θα έχει κανένα δικαίωμα να κλαίγεται μετά, το κράτος έκανε το καθήκον του, τον ενημέρωσε και εκείνος ανέλαβε γραπτώς την ευθύνη.
Ας πρόσεχε!

Τι περιμένετε λοιπόν κύριε Δένδια και κύριε Αβραμόπουλε;

Βγάλτε μία ταξιδιωτική οδηγία να τους τρελάνετε όλους!

Κάλιο γαϊδουρόδενε στην τελική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου