Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Όλα πήγαν καλά...

Ήταν μια τρελή περίοδος, αλλαγές, κρίσεις, χρεοκοπίες, λιμός.
Όμως εγώ βρήκα μια ευκαιρία.
Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, απλά θα σου πω και πίστεψέ με, σου μιλάω από το μέλλον.
Είναι μεγάλη ιστορία το πως βρήκα την άκρη με τη μηχανή του χρόνου που σχεδίαζε χρόνια τώρα ένας φίλος, αλλά τα κατάφερα.
Ξέρω πως με το κείμενο αυτό προκαλώ τους νόμους της φύσης, μπορεί να προκληθεί το παράδοξο του χρόνου, αλλά βλέπω τόσο άγχος για το μέλλον σε αυτό το blog που αποφάσισα να το ρισκάρω, μόνο και μόνο για να σε καθησυχάσω.
Λοιπόν, πρέπει να σταματήσεις να ανησυχείς, όλα πήγαν καλά.
Η όλα θα πάνε καλά, μπερδεύομαι, αλλά δεν έχει σημασία.
Ίσως είναι που απαγορεύτηκε το τσιγάρο αλλά νομιμοποιήθηκε ο μπάφος...
Αυτή τη στιγμή που σου μιλάω στην Ελλάδα κυβερνά το καλλικρατικό περιφερειακό συμβούλιο του ΣΟΚ.
Είναι το νέο ΠΑΣΟΚ, αφού αφαιρέθηκε το παρωχημένο "Πανελλήνιο" και έμεινε το ΣΟΚ ήτοι Σοσιαλιστικό κίνημα.
Ναι, δεν είναι λάθος, καλλικρατικό περιφερειακό συμβούλιο το λέμε τώρα, καθώς ο μεγάλος καθοδηγητής Γεώργιος Παπανδρέου έπεισε την Ευρωπαϊκή Ένωση να επεκτείνει την μεταρρύθμιση του Καλλικράτη στα έθνη της ΕΕ.
Βέβαια παραμένει η Μ Βρετανία, η Γερμανία, η Γαλλία και μερικά ακόμη, αλλά ελπίζουμε πως και αυτοί σύντομα θα έρθουν στον 5ο δρόμο του ΣΟΚ.
Η οικονομία πλέον έχει έρθει ξανά σε μια ισορροπία, και η ανάπτυξη βρίσκεται σε σταθερό ρυθμό 0,00001% τα τελευταία 4 χρόνια χωρίς κλυδωνισμούς.
Οι τράπεζες σώθηκαν και μαζί με αυτές το Ευρωπαϊκό οικονομικό οικοδόμημα ενώ το χρέος μας προβλέπεται να μειώνεται σταθερά τα επόμενα 47 χρόνια αν όλα πάνε καλά και ολοκληρώσουμε το 6ο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.
Χρειάστηκαν βέβαια μεγάλες και γενναίες αλλαγές στη νοοτροπία των Ελλήνων, αλλά τα καταφέραμε.
Τώρα πια όλος ο Θεσσαλικός κάμπος παράγει βιοντίζελ από τις καλλιέργειες για τα εργοστάσια της Γερμανίας, υπό τη σοφή και αποτελεσματική διαχείριση της ιδιοκτήτριας Αγροτικής Τράπεζας ΑΤΕΝ.
Αγροτική Τράπεζα Ευρωπαϊκού Νότου την ονομάσανε, αφού συγχωνεύσανε μερικές ακόμα τράπεζες της Ιταλίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας και εδώ και μερικά χρόνια έχει πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, όπου και η ιδιοκτήτρια Deuche Bank.
Το Ελληνικό έχει γίνει το Λας Βιάγκρας της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου από τότε που αξιοποιήθηκε από Ισπανικά και Ιταλικά κεφάλαια και πλέον οι ιθαγενείς Ελληναράδες δεν κυκλοφορούν εκεί.
Έχει προσφέρει όμως ένα λιμάνι, ένα καταφύγιο από την φτώχεια και την εξαθλίωση σε εκατοντάδες νεαρές Ελληνίδες που με την εργασία τους εκεί ζουν ολόκληρες οικογένειες στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Μάλιστα λέγεται πως έχει και μια βίλα ο Μπερλουσκόνι εκεί και μάλιστα δήλωσε για τις υπηρεσίες των Ελληνίδων: "una razza una faccia!"
Όσο για την υπόλοιπη Αθήνα, τώρα με το πανευρωπαϊκό τοίχος κατά της λαθρομετανάστευσης οι πολίτες της πόλης επιτέλους βρίσκουν σιγά σιγά τη θέση τους στην κοινωνία που τους είχαν στερήσει οι παράνομοι μετανάστες.
Τώρα πλέον στα φανάρια το παρμπρίζ σου το πλένει Έλληνας, τσαντούλα Λουί Βιστόν αγοράζεις από πατριώτη, ενώ και στα κωλόμπαρα μπορείς επιτέλους να πεις μια κουβέντα στη μητρική σου γλώσσα.
Επιτέλους μπορείς να παζαρεύεις στα Ελληνικά και αυτό έχει βοηθήσει το εμπόριο.
Το ιστορικό κέντρο έχει αδειάσει από όλη αυτή τη μαυρίλα, και πλέον με το ίδιο αντίτιμο μπορείς να βρεις αγόρια ή κορίτσια έτοιμα να ικανοποιήσουν τις πιο τρελές σου φαντασιώσεις, και μάλιστα με άψογα Ελληνικά, αφού τα περισσότερα έχουν ανώτατη εκπαίδευση, μερικά μάλιστα και μάστερ.
Απλά χρωστάνε μερικές δώσεις από το σπουδαστικό τους δάνειο και ευτυχώς η οικονομία δουλεύει και έχουν ελπίδες να το ξεπληρώσουν μέχρι να πάρουν σύνταξη.
Η δουλειά δεν είναι ντροπή.
Όσο για τα προβλήματα στην εξωτερική μας πολιτική, από τότε που δημιουργήθηκε η Αμερικανο-Ισραηλινο-Ελληνική εταιρία εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων και ορυκτών η ΑΟΖ παράγει τρελά κέρδη που φυσικά μοιράζονται φυσικά ανάλογα με το ΑΕΠ στους συνεταίρους μας.
Φυσικά μέσα στην συμφωνία ήταν και η αγορά υπερσύγχρονων λιμενικών σκαφών από τους φίλους Γάλλους και υποβρυχίων (του λιμενικού πάντα) από τους Γερμανούς μέσω του δικού μας ποσοστού για την αστυνόμευση της Μεσογείου από Ισλαμιστές εξτρεμιστές.
Αντισταθμιστικά οφέλη είναι αυτά, κάτι έπρεπε να δώσουμε και εμείς.
Εν τω μεταξύ ζήσαμε μεγάλες στιγμές, με τον δεύτερο εξηλεκτρισμό της χώρας όταν ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων από νέας τεχνολογίας χαμηλής κατανάλωσης κατασκευής Siemens, πριν από λίγα βράδια, την ίδια βραδιά που αναγορεύτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη πρόεδρος της Ελληνικής περιφέρειας.
Σπόνσορας της οργάνωσης ήταν η Μαρφίν επενδυτική που κατέχει το 75% των δικαιωμάτων ανέμων και θαλασσίων ρευμάτων του Αιγαίου και η Μυτιληναίος GMBH που της ανήκει μέρος των ανάλογων δικαιωμάτων Ιονίου και Δυτικής Ελλάδας μαζί με την Ferrostahl.
Φήμες αναφέρουν τον Μαντέλη με τον Τσουκάτο ως συμβούλους των επιχειρήσεων αυτών όσο αφορά στρατηγικές διείσδυσης στην Ελληνική αγορά, αλλά είναι ακόμα ανεπιβεβαίωτες.
Μάλιστα μεγάλο μέρος της ενέργειας για την εντυπωσιακή φωταγώγηση της χώρας προήλθε από εγχώρια ανανεώσιμη ενέργεια που αυτές οι εταιρίες προσέφεραν στο αναιμικό δίκτυο της ΔΕΗ.
Ο υπουργός περιφερειακής ενέργειας δήλωσε πως και το κόστος δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλό καθώς οι στρατηγικοί μας εταίροι στην αιολική ενέργεια δέχτηκαν για συμβολικούς λόγους να δεχτούν ως ανταλλάγματα αντί πληρωμής την επέκταση των δραστηριοτήτων τους σε Κρήτη και Πελοπόννησο.
Όσο για τις διαρθρωτικές αλλαγές, αυτές προχώρησαν χωρίς δισταγμό μετά την 4η (ή μήπως ήταν η 5η Παπανδρεϊκή σωτηρία της χώρας.
Τώρα τα ταξί μπορεί να είναι κομματάκι πιο ακριβά αλλά έχουν πάντα κλιματισμό αναμμένο και πρόσβαση σε wifi και MEGA channel, εκτός και αν είναι της άλλης εταιρίας που για κάποιο λόγο παίζει μόνο ΣΚΑΙ.
Οι φήμες για εμπλοκή του Αλαφούζου τη μετοχική σύνθεση έχουν διαψευστεί κατηγορηματικά από τον Πορτοσάλτε οπότε δεν υπάρχει θέμα.
Παράλυτα, όπως είμαι σίγουρος καταλαβαίνεις πάντα στην Ελλάδα θα υπάρχουν οι αντιδραστικοί, αυτοί που ποντάριζαν στην χρεοκοπία της χώρας και τώρα προσπαθούν να φέρουν την κατάρρευση.
Όμως η αστυνομική διοίκηση νότιας Ευρώπης έχει πάρει τα μέτρα της.
Σε συνεργασία με τον Επίτροπο θεμάτων ασφαλείας κύριο Παπουτσή έχουμε προμηθευτεί 93 οχήματα με εκτοξευτές νερού μόνο για την Αττική, και αρκετά ακόμα για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Τα κονδύλια προήλθαν από τα ομόλογα ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένα νέο εργαλείο στην υπηρεσία του Ευρωπαίου πολίτη, τα οποία χρηματοδότησαν και το ευρωπαϊκό τοίχος κατά της μετανάστευσης και που προσφέρεται από την Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα με προνομιακό επιτόκιο 6,25% έναντι εμπραγμάτων εγγυήσεων.
Άλλωστε ο επίτροπος τύπου κος Μάντρας Νταβέλης το είπε: Τι θέλετε δηλαδή, να γίνουμε σαν αυτούς τους ξυπόλητους που παρακαλάνε για ένα κομμάτι ψωμί έξω από τον τοίχο του Έβρου;
100 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από τη πείνα στην Αφρική και εσείς το χαβά σας!
Παράλυτα, υπάρχουν ακόμα μερικές εκατοντάδες χιλιάδες αντιδραστικοί που ότι και αν τους δώσεις θα θέλουν περισσότερα.
Ευτυχώς, η κυβέρνηση του ΣΟΚ πρόλαβε από πολύ νωρίς να φροντίσει ώστε κινητά, mail, blogs, twitter και άλλα επαναστατικά εργαλεία να είναι στη διάθεση του κράτους μετά την ολική άρση της ανωνυμίας.
Έτσι κάθε σκέψη για αντιπαράθεση με την λαϊκή βούληση όπως αυτή εκφράζεται από την περιφερειακή διοίκηση ΣΟΚ συνήθως καταπνίγεται εν τη γένεση.
Επειδή υπάρχουν ακόμα όμως κάποιοι που επιμένουν η κυκλοφορία στη πλατεία συντάγματος έχει απαγορευτεί μετά τη δύση του ηλίου, πράγμα που δείχνει πως αυτή η διοίκηση δεν σκέφτεται μόνο τις πολυεθνικές αλλά την ασφάλεια του νομοταγή πολίτη πάνω απ όλα!
Προτίμησε να κλείσουν τα mcdonalds και να αναγκαστούν να ανοίξουν σε ιδιόκτητο χώρο στην Ακρόπολη παρά να διασαλευτεί η ασφάλεια και η ειρήνη στην κεντρικότερη πλατεία της χώρας.
Και προκειμένου να μην επηρεαστεί ο τουρισμός η κυκλοφορία το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου επιτρέπεται σε τουρίστες με την επίδειξη διαβατηρίου.
Για να έχει και ντόπιο χρώμα επετράπη τελευταία η κυκλοφορία και σε μικροπωλητές που πουλάνε βρώμικο ή οργανοπαίκτες αλλά μόνο για παραδοσιακούς ρυθμούς όπως το συρτάκι.
Το κέντρο της Αθήνας ζει πλέον μεγάλες στιγμές με τους τουρίστες αγκαλιασμένους να χορεύουν συρτάκι στο κέντρο της πλατείας συντάγματος.
Γι αυτό σου λέω, τα πράγματα θα πάνε καλά.
Πάψε τη γκρίνια, δες τα θετικά και μην αντιδράς.
Κλείσε και αυτό το ρημαδοblog που σου τρώει τόσο χρόνο, μη σε κυνηγάει το κράτος τώρα δεν είσαι εσύ για τέτοια.
Όσο για την πλατεία, σε παρακαλώ ξέχνα τη.
Όλα θα πάνε καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου