Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Εταίρες του Γκέμπελς


"Μα την άλλη φορά θα του τις φυτέψουν. Ο κόσμος εξαγριώθηκε και δεν το έχουν καταλάβει τα ζώα."
Αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια πρώην υποψήφιου βουλευτή με τους ΑΝΕΛ στο facebook.

"Πρωτοφανής παρότρυνση να «φυτέψουν» σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών" έσκουξε η ΝΔ και ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα!

Και η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτα Φάκου, ζήτησε από την κρατική ασφάλεια να διερευνήσει αν διεπράχθησαν τα αδικήματα της "πρόκλησης ή διέγερσης σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος και διατάραξη της ειρήνης των πολιτών"!

Με άλλη μία γκεμπελίστικη ανακοίνωση που ελάχιστα διαφέρει από την περίπτωση του μοντάζ ή του "χριστιανόσημου" η Νέα Δημοκρατία δείχνει πως δεν ήταν μεμονωμένα περιστατικά αυτά που είδαμε τελευταία, αλλά εντάσσονται σε μία γενικότερη τακτική δημιουργίας και συντήρησης τεχνικής έντασης με κάθε μέσο.
Από το να κρίνεις με όποιον τρόπο θέλεις αυτή την ανακοίνωση μέχρι να φτάσεις να ζητήσεις την παρέμβαση εισαγγελέα για παρότρυνση δολοφονίας του υπουργού ο καθένας καταλαβαίνει την τεράστια απόσταση που πρέπει να διανύσεις.
Όχι όμως και η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών!.

Πρωτοφανές δεν είναι φυσικά αυτό που είπε ο Αργυρόπουλος, τέτοια και χειρότερα θα βρεις γεμάτο το διαδίκτυο και τέτοια θα ακούσεις να λένε οι πάντες.
Μπορείς να χαρακτηρίσεις τέτοιες δηλώσεις με πολλούς τρόπους, πρωτοφανείς όμως με τίποτα.
Πρωτοφανές είναι αυτό που με λίγες γραμμές ανακοίνωσης κατάφερε να κάνει η Νέα Δημοκρατία.
Να βάλει στην παρανομία και ενδεχομένως στο στόχαστρο κάποιου πρόθυμου εισαγγελέα τους μισούς, αν όχι περισσότερους, Έλληνες παραποιώντας τις δηλώσεις ενός εξ αυτών.
Και πρωτοφανές είναι αυτό που κάνει η εισαγγελέας, που δέχεται απόλυτα την παραποίηση μίας δήλωσης ως τεκμήριο επαρκές για να κινητοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός.
Η εισαγγελέας που θα έπρεπε να ασχοληθεί με την ίδια την παραποίηση, αν όχι την συγκεκριμένη που είναι εξόφθαλμα γελοία, σίγουρα του βίντεο του Διαμαντόπουλου αντί να αντιδρά ποινικοποιώντας ο,τιδήποτε μπορεί να φανεί πρόσφορο για κάτι τέτοιο στους γκεμπελίσκους της ΝΔ.

Αλήθεια, αν χτενίσει κάποιος τα δεξιά (και όχι μόνο) μπλογκ πόσες παρόμοιες αναφορές μπορεί να βρει; Όταν δηλαδή ο φίλος του πρωθυπουργού Φαήλος Κρανιδιώτης έγραφε "Αν, ο μη γένοιτο, δεν πετύχουν οι κυβερνώντες την ανάκαμψη της οικονομίας, τότε τη Νέμεση θα την κάνει ο όχλος στα τρίστρατα" και "Μερικά γερά πεύκα χρειάζονται. Εστω κελιά, αν κάποιοι δεν αντέχουν το αίμα" δεν ήταν προτροπή σε βία με αυτό το σκεπτικό;
Όταν ο ίδιος έγραφε "Σίγουρα «ου αν λάβοις παρά του μη έχοντος», όμως πέραν της αποτυχίας του ληστρικού οικονομικού στόχου επί των ήδη στραγγισμένων πολιτών, θα θυμίσω πως, αν κάποιος μπορεί να σκοτώσει για ένα μέτρο πατρώας γης, φανταστείτε, Υπουργέ μου, τι μπορεί να κάνει για όλη του τη γη και όλο το σπίτι που ξεχρέωνε 25 χρόνια. Ένας από τους λόγους, ξέρετε, που κάποτε με τη πάλα, το γιαταγάνι και το ντουφέκι, ξεκινήσαμε και πήγαμε σπρώχνοντας τους σουνίτες δυνάστες μας πίσω στην Ασία, τον λέγανε χαράτσι…" δεν ήταν παρότρυνση σε βιαιοπραγία;
Ή μήπως δεν άκουσαν δει εκεί στην ΝΔ τον Μιχαλολιάκο να μιλάει για τάγματα εφόδου και ξιφολόγχες που ακονίζονται στα πεζοδρόμια;
Το βιβλίο του στελέχους τους Χιδίρογλου το έχουν ακουστά εκεί στην ΝΔ;

Όταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης λέει "Να δείτε οι Ιρλανδοί Εθνικιστές τι κάνανε κάτι βαρεμένους "προοδευτικούς" σαν τα ρετάλια που ΄χουμε εμείς"
τι ακριβώς εννοεί;
Αυτό δεν είναι προτροπή σε βία;
Πόσα άλλα παρόμοια ή χειρότερα μπορεί να έχουν πει ή να έχουν γράψει δικά τους στελέχη ή στελέχη των αδερφών τους κομμάτων και κάνουν πως δεν τα βλέπουν;

Όλα αυτά και άλλα τόσα οι "προοδευτικοί" εταίροι της Νέας Δημοκρατίας τα βλέπουν και σφυρίζουν αδιάφορα.
Άραγε πιστεύουν πως η ακροδεξιά αυτή δράκα με την οποία συνεργάζονται έχει κάποια όρια ή απλά δεν τους απασχολεί που οδηγούν την χώρα;

Από "προοδευτικοί" εταίροι, προοδευτικά εταίρες.
Του Γκέμπελς.

Υγ. Όχι ρε μαλάκα, δεν είμαι έμμισθος ούτε του Καμμένου. Δεν χρειάζεται να είσαι έμμισθος κανενός για να καταγγέλεις τέτοιες γκεμπελίστικες μεθόδους και τέτοια επικίνδυνα φαινόμενα. Και αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, δεν ξέρω αν είσαι έμμισθος, ανόητος όμως είσαι σίγουρα.

Ενημέρωση 2/5/2013:
Στις 22/5 ο Ηλίας Παναγιώταρος έδωσε συνέντευξη σε αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο.
Μεταξύ άλλων ωραίων πρότεινε αντί να αυτοκτονούν οι άνθρωποι να σκοτώνουν τραπεζίτες ή να κάψουν κάποια τράπεζα.
Όχι σε κάποια προσωπική σελίδα, σε διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο.
Όχι ένα στέλεχος Β', "πολιτευτής", αλλά στελεχάρα από τις μεγαλύτερες της Χρυσής Αυγής και βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Η αντίδραση της ΝΔ_/ΠΟΛΑΝ/Δίκτυο21;
Καμία.
Σιγή.
Κατάλαβες ή ακόμα;

Διάβασε επίσης:
Μεγάλα ψέματα, ψέματα, ψεματάκια, ανακρίβειες και ανακολουθίες
Ο Α. Σαμαράς καλεί τον λαό σε ανυπακοή και αυτοδικία;
Βλακείες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου