Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Μέλη της Χρυσής Αυγής;





"Είναι ολίγον άνανδρο να απευθύνεσαι σε ένα εκλογικό σώμα και να αποκρύπτεις τις πραγματικές πολιτικές σου ιδέες"

Διάβασε επίσης:

14 σχόλια:

  1. Gerogriniari,
    - το "ένας από ελεύθερο σκοπευτή", που αναφέρει ο Γεωργιάδης, είναι νεκρός σε πολυκατοικία αλλού εκτός Πολυτεχνείου
    - το "ούτε ένας", που λέει στη συνέχεια, αναφέρεται στην Πύλη του Πολυτεχνείου και εντός.

    Απομόνωσες τις φράσεις και απέκρυψες συνειδητά την αλήθεια.

    Η παράλληλη αναφορά στη ΧΑ, που κάνεις στο βίντεο, είναι για να "κάψεις" το θέμα και να μην τολμήσει κανείς να σε διορθώσει, για να μην τον πούνε "φασίστα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεγα κι εγώ, δεν θα σκάσουν μύτη οι "αγνοί φίλοι" του Άδωνι;
    Αργήσατε.
    Επειδή ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν τα προφανή, ας το εξηγήσω.
    Ολόκληρο το βίντεο του Γεωργιάδη κυκλοφορεί καιρό στο διαδίκτυο και μπορεί ο καθένας να το βρει.
    Πάμε τώρα στο επεξεργασμένο βίντεο.
    Δείχνει:
    1ον πως οι απόψεις του Γεωργιάδη και της Χρυσής Αυγής συμπίπτουν απολύτως (φυσικά όχι μόνο σε αυτό το θέμα).
    Διαφωνείς;
    2ον Δείχνει πως ακόμα και φασιστοειδή τύπου Γεωργιάδη δεν τολμούν να παραδεχτούν πως υπήρχαν νεκροί κατά την διάρκεια των επεισοδείων.
    Διαφωνείς;
    (Το αν υπήρχαν μέσα στο πολυτεχνείο ή γύρω από αυτό καταλαβαίνω, είναι για εσάς τεράστιο θέμα, προφανώς μόνο μέσα υπήρχαν εξεγερμένοι, μόλις κάποιος έβγαινε έξω γινόταν αυτομάτως περαστικός, ακόμα και αν "συνοδεύτηκε" εκτός πολυτεχνείου ήδη νεκρός. Δεν ξέρω μόνο αν αμφισβητείτε πια και το ότι υπήρξαν ασφαλίτες, κυπατζίδες και στρατιωτικοί που πυροβολούσαν.)
    3ον Δείχνει πως η Νέα Δημοκρατία έχει στους κόλπους της φασιστοειδή που ελάχιστες ιδεολογικές διαφορές έχουν, αν έχουν, από τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής για να το πω ευγενικά.
    Διαφωνείς;
    4ον "Είναι ολίγον άνανδρο να απευθύνεσαι σε ένα εκλογικό σώμα και να αποκρύπτεις τις πραγματικές πολιτικές σου ιδέες"
    Διαφωνείς;
    5ον Οι αντιφάσεις του Γεωργιάδη, τα ψέματα, οι κωλοτούμπες του και γενικά η πορεία του έως τώρα θα μπορούσαν άνετα να γεμίσουν ντοκιμαντέρ κανονικό, μεγάλου μήκους αλλά με συγχωρείτε, δεν έχω τον χρόνο να το κάνω. Αρκεστείτε σε αποσπάσματα προς το παρόν.
    Νομίζω πως εγώ έχω ασχοληθεί αρκετά, αλλά αν θέλει κάποιος περισσότερες πληροφορίες ας ρίξει μία ματιά σε παλιότερες αναρτήσεις:
    Evonymos
    Τσατισμένα ομιλούντα αυγά...
    Ομιλούντα (την αρχαιοελληνική) αυγά
    Ευχαριστώ που μου θύμισες να προσθέσω τις σχετικές παραπομπές.

    Έχει πλάκα, ο Γεωργιάδης μέσω των "φίλων" του να διαμαρτύρεται για συνειδητή απόκρυψη της αλήθειας, όταν είναι κάτι που ο ίδιος κάνει συνεχώς.

    Όσο για την ουσία του θέματος, νομίζω το πόρισμα Τσεβά αρκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γεγονός ότι ανακάτεψες τις φράσεις στο βίντεο παραμένει, άρα η εσκεμμένη σου πρόθεση. Απαντάς αλλάζοντας θέμα χωρίς να κοκκινίζεις. Πάντα μαζί μου σε πιάνει ένας τρόμος, δεν είναι τίποτα, χαλάρωσε.

    Όσον αφορά τα λινκς
    που βάζεις ως επιχειρήματα, πιστεύω και ο πιο απρόσεκτος αναγνώστης προσέχει ότι δεν έχουν καμία σχέση με το Πολυτεχνείο. Ούτε, πολύ περισσότερο, με αιτιολογία για την εσκεμμένη πράξη σου.
    Το δε πόρισμα Τσεβά, το οποίο έχω και στο δικό μου blog, αποκαλύπτει ότι ουδείς νεκρός υπήρξε στην Πύλη. Γιατί εκεί αφορά όλη η σύγχρονη συζήτηση, ενώ μονίμως καμώνεσαι ότι η συζήτηση είναι κάτι άλλο, πχ για κάλυψη της Χούντας, ή ότι δεν υπήρξαν νεκροί συνολικά, ή ότι δεν εξεγέρθηκαν οι φοιτητές.

    Φυσικά, επειδή έχεις χοντρά εσκεμμένη πρόθεση,
    δεν αμφιβάλω ότι αν σε στριμώξω κι άλλο, θα φέρεις ως παράδειγμα κανέναν που θα λέει ότι πχ το Πολυτεχνείο ήταν εξ ολοκλήρου μια λογοτεχνική φαντασία, άρα, όλοι οι υπόλοιποι -με ένα δικό σου συμψηφισμό- λέμε το ίδιο.

    Κοίτα λίγο, απατεώνα φίλε μου, για να σου μείνει και να μην καμώνεσαι μονίμως ότι ο κόσμος συζητάει για διαφορετικό θέμα:
    Η συζήτηση είναι, πάντα, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ, επειδή εκεί είναι που χάλκευσε το παραμύθι ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    Το οποίο παραμύθι του ΠΑΣΟΚ,
    η κοινωνία μας πληρώνει ακόμη και σήμερα με οικονομική και εν τέλει κοινωνική σκλαβιά. Το ΠΑΣΟΚ έχτισε το συναίσθημα μας και πήρε την εξουσία πάνω στο στήσιμο της Πύλης, εμπνεύσεως φοιτητή Λαλιώτη. Άσε ήσυχο το Πολυτεχνείο των άλλων φοιτητών. Στον καθαγιασμό από αυτό το παραμύθι, και καθαγιασμό ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ προσώπων, μπήκε η μετά «σοσιαληστική κυβέρνηση» αυτών των προσώπων στο απυρόβλητο για να δανείζεται στο όνομα μας. Διόρισε στρατούς αφισοκολλητών με το όνομα μας, έκανε πολλά πράγματα με το όνομα μας. Και ότι συμβαίνει σήμερα στη ζωή μας, οφείλεται στις δάφνες-αιώνια συγχωροχάρτια που έφτιαξαν τα τότε λαμόγια στην Πύλη. Όλοι οι μετέπειτα χρονίως "υπουργάρες υπεράνω πάσης υποψίας" και ισόβιοι μεγαλο-παράγοντες. Για να χρησιμοποιήσω την ατάκα ερώτηση σου -διαφωνείς;
    [συνέχεια στο επόμενο]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρόμος μέγας, μη συζητάς.

      Όποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα του Πολυτεχνείου νομίζω μπορεί να το κάνει και να βγάλει τα συμπεράσματά του.
      Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί η Χρυσή Αυγή έχει βαλθεί να ανατρέψει την επικρατούσα άποψη για τα τότε γεγονότα;
      Τυχαία συμφωνεί απόλυτα μαζί της ο Άδωνις Γεωργιάδης;
      Η Νέα Δημοκρατία γιατί σιωπηρά συμφωνεί και αυτή;
      Τελικά η Νέα Δημοκρατία απορρόφησε τα φασιστοειδή τύπου Γεωργιάδη, Πλεύρη, Βορίδη και άλλων ή έγινε το ανάποδο;

      Νομίζω το βίντεο τα λέει αρκετά εύγλωττα όλα αυτά.

      Αν δεν σου άρεσε, όπως λέει ο "φίλος" σου "ξυδάκι".

      Όσο για τα περί εκμετάλλευσης των γεγνονότων, μην μπαίνεις στον κόπο, δεν έχω κανέναν λόγο να διαφωνήσω.

      Και επειδή πολλά γράψαμε, ένα ρεζουμε.
      Χρυσή Αυγή:Φασισταριά
      Άδωνις Γεωργιάδης: Δηλώνει φιλελεύθερος αλλά όλως τυχαίος σε βασικότατα θέματα συμφωνεί απολύτως με την Χρυσή Αυγή, μάλιστα πολλές φορές τους έχει ξεπεράσει.
      Νέα Δημοκρατία: Δηλώνει (κέντρο)δεξιό κόμμα μόνον που δεν έχει κανένα πρόβλημα να έχει φασισταριά στις γραμμές του, και μάλιστα τέτοια να είναι τα πιο προβεβλημένα στελέχη του.

      Και για να μην γκρινιάζεις που έχω απόσπασμα του βίντεο, πάρε ένα link για αυτό
      Δεν είχα πρόχειρο το link αλλά δεν δυσκολεύτηκα να το βρω, το γουστάρουν πολύ αυτό το βίντεο κάτι τύποι που "συμπαθούν" επίσης τον Breivik, τον Rudolf Hess, τα τιμημένα" SS και άλλα ωραία τέτοια.
      Το συμπέρασμα νομίζω δεν χρειάζεται σχόλιο.

      Κι έτσι γυρνάμε στο αρχικό:
      "Είναι ολίγον άνανδρο να απευθύνεσαι σε ένα εκλογικό σώμα και να αποκρύπτεις τις πραγματικές πολιτικές σου ιδέες"

      Βλέπεις οι δύο μας μπορούμε να συνεχίσουμε να διαφωνούμε για το πόσοι ήταν οι νεκροί του Πολυτεχνείου, αν ήταν μέσα, στην πύλη, στο πεζοδρόμιο ή στο περίπτερο, αν ήταν διαδηλωτές ή απλά περαστικοί που είπαν να περάσουν ανάμεσα στα άρματα μάχης και τους ελεύθερους σκοπευτές για να πάρουν τσιγάρα, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει.

      Μικρή σημασία έχει ακόμα και η άποψη της Χρυσής Αυγής για το Πολυτεχνείο, αυτοί αμφισβητούν ακόμα και το ολοκαύτωμα, στο Πολυτεχνείο θα κωλώσουν;

      Σημασία έχει πως ενώ ο κόσμος μοιάζει σοκαρισμένος με το θράσος της Χρυσής Αυγής να αμφισβητεί το πολυτεχνείο, το ίδιο κάνουν προβεβλημένα στελέχη του πρώτου κόμματος.
      Σημασία έχει πως ενώ όλοι ασχολούνται με τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής κανείς δεν φαίνεται να καταλαβαίνει πως τέτοια έχει μπόλικα και η Νέα Δημοκρατία.

      Και μια που το αναφέραμε, κάνε μου μια χάρη: Δεν ρωτάς τον Γεωργιάδη τι γνώμη έχει και για το ολοκαύτωμα;

      Διαγραφή
    2. Άναυδε ο Gerogriniaris θέλησε να δείξει τη σχέση μεταξύ μπουμπούκου και ΧΑ. Τα υπόλοιπα τα έπιασες μόνος σου.

      Ο τίτλος είναι "Μέλη της Χρυσής Αυγής;".

      Διαγραφή
  4. [συνέχεια από το προηγούμενο]
    Η συζήτηση δεν είναι για την Χούντα,
    δεν είναι για το αν σκοτώθηκε κόσμος, δεν είναι για την εξέγερση των φοιτητών! Ο Γεωργιάδης αυτό λέει, σε όλα αυτά που καλείς υποκριτικά να δούμε από αρχεία ή σύγχρονα.

    Η ΧΑ δεν ξέρω τι ακριβώς λέει,
    αλλά θα μου κάνεις τη χάρη να την βγάλεις από την συζήτηση διότι δεν συζητώ για αυτούς. Σου είπα στο αρχικό σχόλιο ότι τους ανακάτεψες εσκεμμένα για να "κάψεις" το θέμα.
    Αποφάσισε, ή για την αλήθεια της ΠΥΛΗΣ-ΠΑΣΟΚ θα μιλήσουμε, ή για την σχετικότητα μεταξύ πολιτικών χώρων. Και με τα δύο μαζί, ανακατεμένα στην ίδια κουβέντα, δεν ψάχνεις την αλήθεια, αλλά φτιάχνεις ομελέτα και είναι ο σκοπός σου.

    Δεν άκουσες ποτέ, από ανθρώπους όλων των παρατάξεων,
    ότι η γενιά του Πολυτεχνείου μας απαύτωσε; Γιατί άραγε το λένε όλοι αυτοί οι "φασίστες" από αριστερά μέχρι δεξιά; Φυσικά και ξέρεις αλλά ο σκοπός σου είναι να υπηρετήσεις μια νέα λυσσαλέα αρπαγή της εξουσίας με οποιοδήποτε μέσο. Όπως του ΘΑΣΟΚ κάποτε, που "έδωσε στον λαό να φάει ψωμί" με τοκογλυφικά δάνεια που υπέγραφε με το όνομα του ίδιου λαού. Ταυτόχρονα, το πελατειακό κράτος τσέπωνε και τα κατιτίς του σε χρήμα ή ισόβιο τρόπο ζωής -αλλά "μαζί τα φάγαμε" λέει. Δικό τους πάρτυ με δική μας χρέωση, και δεν ήμασταν ούτε μπροστά για να συμφωνήσουμε τον τόκο του δανείου που εμείς θα πληρώναμε.
    Αλλά,
    για να επιστρέψουμε στα δικά σου, με λαμογιές ουδεμία "αγνή" ιδέα είναι αγνή. Με κάτι τέτοια προκύπτει, πάντα, μια ακόμη περίοδος απατεωνιάς στην πλάτη της κοινωνίας, και η ζωή συνεχίζεται.

    Ουδείς αμφισβητεί
    οτι υπήρξαν νεκροί την περίοδο του Πολυτεχνείου. Βλέπω και αλλού ότι στο επισημαίνουν διαρκώς. Επομένως όταν καμώνεσαι ότι άλλα ακούς, και επί αυτών επιχειρηματολογείς, όπως και με εμένα παραπάνω, τότε φίλε μου δεν είσαι απλά εσκεμμένος. Είσαι κάθετα κακών προθέσεων και είναι αυτό το κυρίως μας θέμα πλέον, όπως εσύ το μετακίνησες.

    - - - - - -
    Μια και το ξεκίνησες με άσχετα λινκ, να σου αφιερώσω ένα άσχετο. Η υπέροχη και άφθαστη Nina Simone - Ain't Got No...I've Got Life
    Αλλά δεν είναι τόσο άσχετο. Εκφράζει εκείνα τα κοινωνικά των ανθρώπων, την διαμαρτυρία εκείνη, τα οποία εκμεταλλεύονται πάντα χώροι και άνθρωποι σαν και σένα για την αλλαγή στην καρέκλα της εξουσίας. Για εκμετάλλευση με καινούργιο πρόσωπο και τίποτα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την Χρυσή Αυγή δεν σε ανακατεύω εγώ αλλά οι απόψεις του Γεωργιάδη με τις οποίες συντάσσεσαι.
      Και φυσικά τις ξέρεις πολύ καλά τις απόψεις της Χρυσής Αυγής, δεν διαφέρουν πολύ από του Γεωργιάδη του οποίου τις ξέρεις.
      Αν δεν είσαι σίγουρος γιατί μιλάω κάνε λίγη υπομονή, όταν βρω χρόνο θα σου απαντήσω με συγκεκριμένα στοιχεία.
      Μη βιάζεσαι.
      Το βίντεο δεν έχει θέμα το Πολυτεχνείο γενικά αλλά την συγκεκριμένη ομοιότητα.
      Αν δεν την βλέπεις, είσαι εξαίρεση, νομίζω όσοι το είδανε κατάλαβαν.
      Βλέπεις δεν βάζω εγώ διαφορετικές κουβέντες στον ίδιο "κουβά" αλλά εσύ.

      Όσο τα περί γενιάς του πολυτεχνείου είναι μια άλλη κουβέντα εντελώς, μπορεί και να συμφωνούμε αλλά δεν είναι τόπος/τρόπος να μπούμε ΚΑΙ σε αυτή την κουβέντα.

      Για την ουσία της ιστορίας της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, έχουν γραφτεί βιβλία ολόκληρα, δεν θα προσπαθήσω να μπω εγώ σε αυτή την κουβέντα.

      Πάντως την δική μου άποψη συγκεκριμένα για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου θα έχεις ευκαιρία να την δεις αύριο μεθαύριο και φυσικά να σχολιάσεις.

      Τα υπόλοιπα είναι δικά σου συμπεράσματα και δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ μαζί τους.

      ΥΓ Καθυστέρησα να αναρτήσω την δεύτερη συνέχεια γιατί δεν είδα πως την είχες ανεβάσει.
      Την πρώτη την είδα από ειδοποίηση μέσω mail, περίμενα πως το ίδιο θα συνέβαινε και με την 2η.
      Ξέρω είναι δύσκολο να δεχτείς πως δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση, δεν με ενδιαφέρει όμως κι όλας η γνώμη σου.
      Θα μπορούσα να μην έχω αναρτήσει ούτε το πρώτο υβριστικό σχόλιο αλλά το έκανα.

      Διαγραφή
  5. 1/
    Νεκροί εντός Πολυτεχνείου.
    - Την ερώτηση αυτή υποθέτω την έχεις ακούσει πολλές φορές. Που είναι η στήλη στο Πολυτεχνείο με τους εντός αυτού νεκρούς; Δεν υπάρχει, μετά σχεδόν 30 χρόνια σοσιαλιστικές κυβερνήσεις. Πως κι έτσι;
    - Δες το και αλλιώς. Που είναι τόσες 10ετίες οι κινητοποιήσεις αριστερών οργανώσεων, για να γραφούν τα ονόματα σε μια τέτοια στήλη; Και ας μην καρποφόρησαν βρε αδερφέ, που είναι αυτές οι κινητοποιήσεις;
    Περιμένω με λαχτάρα την απάντηση.

    2/
    Εμμονή περί ιδεολογικής σχέσης ΧΑ και Άδωνι Γεωργιάδη.
    Το επιχείρημα σου είναι ότι συμπίπτουν σε κάποια σημεία ΛΕΚΤΙΚΗΣ. Τι σημαίνει αυτό; Ο Συριζα ή ο Ανταρσυα σε πόσα συμπίπτουν με τη ΧΑ ακόμη και στην ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ, εντός και εκτός βουλής, το πρόσεξες ποτέ; Σου διέφυγε βρε θηρίο;
    Εγώ λοιπόν, τι ακριβώς να κάτσω να πω; Και ειδικά όταν ο Άδωνις έχει ψοφήσει να καταδικάζει και να ξορκίζει οποιοδήποτε ολοκληρωτικό καθεστώς, δικό σας ή των άλλων.
    Ξεκολλήστε οι αριστεροί κάποτε. Όποιος δεν έχει ίδια άποψη με εσάς ΔΕΝ είναι φασίστας, και ΔΕΝ είναι ΧΑ -τγομεγό!

    3/
    "...το πρώτο υβριστικό σχόλιο"
    Μπήκες στον κόπο να κάνεις ειδική μνεία ότι "ανάρτησες το υβριστικό σχόλιο" μου. Μιλάμε ο φασισμός, σας βγαίνει από τους πόρους και καρφώνεστε. Με τρόμο σκέφτομαι ότι αν έρθετε ποτέ στην εξουσία, θα πρέπει να πάρουμε τα βουνά άπαντες, και θα μείνουν στις πόλεις μόνο οι κομισάριοι.
    Σίγουρα έχετε δικαίωμα να λειτουργείτε στη Δημοκρατία; Με την έννοια αυτή μακάρι να βγάλουν εκτός νόμου την ΧΑ γιατί θα απαλλαγούμε και από τους υπόλοιπους. Πιθανόν για αυτό Συριζα και ΚΚΕ, προ καιρού, έκαναν το παγώνι για να μην ψηφίσουν στην βουλή στο θέμα περί ΧΑ.

    4/
    Δεν μου είπες για την αφιέρωση της κομματάρας (ειδική έκδοση, Harlem Festival, New York, 1969).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουραστικό δεν είναι;
      Πάμε πάλι:
      1ον Περίμενε, θα έχεις ευκαιρία να απαντήσεις σύντομα σε νέα ανάρτηση.
      2ον Περίμενε (περισσότερο) θα έχεις ευκαιρία να απαντήσεις σε νέα ανάρτηση. (αν και αν δεν βλέπεις ομοιότητες της ρητορικής του Γεωργιάδη με την Χρυσή Αυγή μάλλον δεν θέλεις να τις δεις) Επειδή όμως βιάζεσαι δες αυτό, αν θέλεις να ανοίξεις το μυαλό σου σε αυτά που σου λέω θα το καταλάβεις. Αν όχι, άφησέ το, δεν σε αφορά το θέμα, έχεις αποφασίσει ήδη.
      3ον Έχεις ξεφύγει. Ψυχραιμία, η εμπάθειά σου σε κάνει να λες ανοησίες.
      4ον Κάποια άλλη φορά μιλάμε και για μουσική

      Διαγραφή
    2. Η τετραποδίζοντας αποφυγή σου στο 4ο σημαίνει φόβο για το άγνωστο. Μα γιατί; Τόσο ωραία, και πολιτικά, τα λέει η διαμαρτυρόμενη Simone.

      Προς το παρόν,
      για να έχεις έμπνευση μέχρι τα επαπειλούμενα άρθρα σου (αυτό με τη στήλη έχω τρομερή περιέργεια), πάρε να γελάσει λίγο το χειλάκι σου -το έγραψα το 2009: Τανκ και Πύλη


      Διαγραφή
    3. Πάνω που λέω μπορείς να διατηρήσεις ένα επίπεδο ακόμα και με χειροκροτητές του Άδωνι πετάς ένα τέτοιο και το τερματίζεις.
      Ναι, έχω μια φοβερή τραγουδοφοβία γενικά, το παλεύω όμως, μην είσαι αυστηρός μαζί μου.
      Δεν είναι κόντρα γυμνασιακού επιπέδου, κρατήσου.

      Διαγραφή
    4. Καλά, άστο καταλάβαμε, αδυναμία λόγω ιδεολογικής άγνοιας.

      Λοιπόν,
      είδα την συνέντευξη σου που είπες. Όμως μπερδεύτηκα, εκεί ποιο ήταν το θέμα ώστε "αν θέλω να ανοίξω το μυαλό μου σε αυτά που μου λές";

      Διαγραφή
    5. Όπως σου είπα και στα άλλα σχόλια, αν δεν καταλαβαίνεις λυπάμαι αλλά πιο απλά δεν γίνεται.

      Διαγραφή
  6. Επίτρέψτε μου εδώ ένα σχόλιο δικό μου, θα καταλάβετε ελπίζω τον λόγο.

    Μην πεις κακιά κουβέντα για τον Άδωνι δεν υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστεί κάποιος θαυμαστής του να σε "βάλει στην θέση σου".
    Με σχόλια, επί της ουσίας άσχετα, αρκεί να ρίχνουν λάσπη.
    Είναι γνωστή γκεμπελίστικη μέθοδος.
    Αν ρίξεις αρκετή λάσπη, κάτι θα μείνει.
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση (αλλά και παλιότερα) την εργολαβία ανέλαβε ο anavdos. *(Κάτι ονόματα ε; evonymos, anavdos... που τα βρίσκουν)
    Ο anavdos πρέπει να παραδεχτώ, είναι περίπτωση.
    Ένας "τύπος" που άνοιξε τον λογαριασμό του στο twitter τον Δεκέμβρη του 2009 αλλά μέχρι τον Ιούλιο του 2012, 2 χρόνια και 7 μήνες αργότερα δηλαδή, δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει τους 111 followers.
    Μετά έπαθε κρίση ιδιοφυίας και σε λιγότερους από 4 μήνες κατάφερε να "μαζέψει" 4666 followers.
    Και όλα αυτά με 460 tweets, δηλαδή με κάθε τουίτ (κατά μέσο όρο) 10 χρήστες τρελαίνονταν με την ευφυΐα του και αποφάσιζαν να τον ακολουθήσουν!
    Υποθέτω με εμπνευσμένες ατάκες σαν αυτήν.
    Συγνώμη, αυτή ήταν στις 23/12/2012, δηλαδή πριν την κρίση ευφυΐας!
    Τότε πρέπει να ήταν κάτι σαν αυτό, ή αυτό ή αυτό.

    Ενώ στατιστικά ο "τύπος" έχει 0,4 tweets ανά ημέρα, έχει 3,8 followers ανά ημέρα.
    Συνολικά!
    Γιατί αν κρίνουμε από ως ημέρα που έπαθε την κρίση ευφυΐας την 29/7/2012, τότε μιλάμε για μέσο όρο 38 followers την ημέρα!

    Αυτό και αν είναι επιτυχία στα social media!
    Όπως λέγαμε, όχι απλά αυγά, ομιλούντα αυγά, και καμιά φορά και τσατισμένα αυγά.
    Και "περιέργως", εξαιρετικά επιτυχημένα αυγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή