Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Το ψαράκι σας...


Η δόξα του Ελληνικού κοινοβουλευτικού συστήματος της Ελλάδας, ο γίγαντας της κωλοτούμπας κύριος Αλέκος Αθανασιάδης δήλωσε:"τι είναι 17.000 ευρώ, τρεις φορές να βγούμε, θα τα φάμε σε ψάρια".
Με άλλα λόγια κοντά 5.500 ευρώ κάθε γεύμα του κυρίου βουλευτή.
Με αυτά τα χρήματα κάποιοι περνάνε ένα χρόνο, αλλά ο λαοπρόβλητος ηγέτης δεν καταλαβαίνει από αυτά.

Φυσικό είναι, αφού όλοι αυτοί έχουν καβούρια στις τσέπες και έχουν συνηθίσει σε τσάμπα γεύματα που τα πληρώνει ο μαλάκας μεν κυρίαρχος δε λαός...
Ναι, είναι ο ίδιος Αλέκος που γύριζε από κανάλι σε κανάλι διακηρύσσοντας πόσο λάθος είναι το μεσοπρόθεσμο και πόσο πιστός στις αρχές του είναι ο ίδιος.
Ο Αλέκος που διαρρήγνυε τα ιμάτιά του στα τηλεπαράθυρα πως δεν πρόκειται να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο και ας τον διαγράψουν από το ΠΑΣΟΚ.
Ο Αλέκος που την ημέρα της ψήφισης ξεπέρασε τους καλύτερους ακροβάτες κάνοντας μία μεγαλειώδη κωλοτούμπα για την οποία ο Κωστάλας θα μπορούσε να έχει γράψει διθυραμβικά σχόλια.
Ο ίδιος Αλέκος που όταν κατάλαβε πως το παιχνίδι χόντρυνε και θα τον κυνηγάνε όπου τον βρούνε ξαναπήρε τα κανάλια ωσάν κλαίουσα κόρη που αμάρτησε ισχυριζόμενος πως υπέκυψε σε πιέσεις και απειλές ακόμα και για τη ζωή του!
Μετά από όλα αυτά πιστεύω πραγματικά πως είναι άδικο να υπάρχει στη βικιπεδία λήμα "αυριανισμός" για παράδειγμα και να μην υπάρχει "Αθανασιαδισμός".
Σε περίπτωση που θελήσεις να επικοινωνήσεις με τον πάντα πρόθυμο να έρχεται σε επαφή με το λαό βουλευτή:

ΚΟΖΑΝΗΣ
Δημοκρατίας 62
Τηλ. 2461049230
FAX:2461035707

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
Μεγάλου Αλεξάνδρου 3, 2ος όροφος
Τηλ. 2463023997
FAX:2463023946

Email
Athan8@otenet.gr
http://www.aalekos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου