Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Fucking future...

Η ασέλγεια κατά ανηλίκου είναι σοβαρό αδίκημα αγαπητοί μου. Σοβαρότερο από την σεξουαλική παρενόχληση ενηλίκου και αυτό είναι λογικό.
Όταν όμως οι κυβερνώντες ασελγούν απέναντι στο σύνολο των παιδιών αυτής της χώρας δεν τρέχει τίποτε μου φαίνεται.
Δε θυμάμαι και δε με ενδιαφέρει ποιός είχε την ιδέα κάποτε να ενισχύσει το ρόλο της βαθμολογίας στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αλλά ήταν μία σωστή απόφαση.
Μια απόφαση που αν είχε εφαρμοστεί και τα σχολεία και οι καθηγητές και οι μαθητές θα είχαν ένα βασικό τρόπο αξιολόγησης.
Όμως στην Ελλάδα θεός φυλάξει μη στεναχωρηθεί κανείς, μη ξεχωρίσει κανείς.
Πρέπει όλοι να είναι ίδιοι, όλοι μαζί, όλοι ίσοι και ας είναι στον πάτο, στα σκατά και κανένα κεφάλι να μην βγαίνει από πάνω.
Τώρα βρήκαμε ότι το δημόσιο πανεπιστήμιο θα πρέπει να δέχεται φοιτητές με βαθμολογία κάτω του 10!
Όλοι μαζί δηλαδή πάλι... ο μαθητής του 19 ισότιμος με αυτόν του 8!!!
Όλοι μαζί... το Πανεπιστήμιο με τις υψηλές βαθμολογίες ισότιμο με το ΤΕΙ άνω Παναγιάς που ανοίγει μόνο και μόνο για να δεχτεί καμια 20αριά μπουμπούκια με 8αρια και 9αρια και που διαφορετικά θα έκλεινε.
Αλλά το παιδάκι της υπουργού φυσικά και πάει σε ιδιωτικό σχολείο (εκπαιδευτήρια Δούκα) και στο πρόγραμμα International Baccalaureate που του δίνει τη δυνατότητα να παρακάμψει πανελλήνιες εξετάσεις και άλλα τέτοια προβλήματα και να πάει κατευθείαν σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού (παρέα θα κάνει εκεί με παιδάκια του 8 Αννούλα;;;)
Μπράβο!
Τώρα τα κωλοχώρια μας θα αναδειχτούν σε ναούς της γνώσης με τμήματα 10-20 "φοιτητών", τα πιτογυράδικα της περιοχής θα δουλέψουν, τα τοπικά μπαράκια θα ομορφύνουν με κανένα ξεκολάκι φοιτητριούλα και όλοι θα νιώθουμε υπερήφανοι για το μορφωτικό επίπεδό των απογόνων μας.

ΥΓ. Να μην ξεχνιόμαστε... η Χαρά Νικοπούλου, δασκάλα στον Έβρο αφού βραβεύτηκε τώρα διώκεται... ψάξτε το στο Google.

ΥΓ2. Στο ΝΤΙΡΙ μπαίνεις με 10 κυρία Δραγώνα;;;;

ΥΓ3 Ο γιόκας σου Αννούλα κάνει παρέα με παιδάκια του 8-10 ή δεν τον αφήνεις;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου