Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Puerta del Sol live!... υπάρχει ελπίδα;


Οι Ισπανοί έχουν τη δική τους Ταχρίρ. Εμείς;
Τρίτη, 24/5/2011. Από τις 14:00 περίπου η webcam της Puerta Del Sol δεν έχει εικόνα.
Ελπίζω να είναι τεχνικό πρόβλημα και όχι κάτι άλλο...



Τρίτη, 24/5/2011. Από τις 14:00 περίπου η webcam της Puerta Del Sol δεν έχει εικόνα.
Ελπίζω να είναι τεχνικό πρόβλημα και όχι κάτι άλλο...
Διαβάζω: «Πλατεία Ταχρίρ» θυμίζει η εμβληματική Πουέρτα δελ Σολ της Μαδρίτης. Και αλλού: Η επανάσταση ξεκίνησε στις 15 Μάη Λες όσο εμείς "συναινούμε" η αντίσταση να έρθει από αλλού; Εν τω μεταξύ "Μια ηλικιωμένη κατηγόρησε τους νεαρούς ότι «τους πληρώνει η Αριστερά για να διαδηλώνουν»"... ο Πάγκαλος ήταν μεταμφιεσμένος αδέρφια, μη μασάτε!

Διάβασε επίσης:


Υγ. Σε αυτό εδώ το blog έχω πει άπειρες φορές πως θεωρώ πολύ ενοχλητικό να υπάρχουν βιντεάκια και άλλες μακακίες που ξεκινάνε να παίζουν αυτόματα. Μπορεί ο άλλος να ακούει τη μουσικούλα του την ώρα που σερφάρει και να μην έχει καμία διάθεση να ακούει την κάθε μακακία εκεί που δεν την περιμένει. Αν δε συνηθίζει να ανοίγει πολλαπλά παράθυρα όπως εγώ, το πρόβλημα γίνεται ακόμα χειρότερο. Προσπάθησα αυτό το βίντεο να το κάνω να μην παίζει αυτόματα, αλλά φαίνεται πως έχει άλλη γνώμη. Έτσι το έβαλα εσωτερικό στην ανάρτηση, με screenshot στην κεντρική σελίδα.

Σου τη σπάει και εσένα το autoplay; Πάρε την εικόνα από εδώ, βάλτη στο blog σου, και τοποθέτησε τον κώδικα για το βίντεο μετά την "μεταπήδηση".
Για να κάνεις την εικόνα λινκ στην ανάρτηση αντί να ανοίγει πρέπει σε "Επεξεργασία HTML", εκεί που γράφει

"<a href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhybfsTaxp7G2VffUzOmUxIUfhd26cASojbOj41jOV0Ag-Bu5P37E2oZdYtviR5Wht4lqMLx0VivykcDVFu99Ok3jbB60-VojnuUMY04RxDdj4B3jQH6Ry7-OzHmX7Fk1Dd4Me-ll9DZi4/s1600/delsol.jpg" imageanchor="1"
style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;">"
αλλάζεις το κατεβατό που βλέπεις εδώ με bold, με το url της ανάρτησης.
Αν επιπλέον θέλεις να πηγαίνει κατευθείαν στο βίντεο (κάτω από την εικόνα) ώστε ο αναγνώστης να μην μπερδεύεται μπορείς μετά το delsol.jpg να προσθέσεις το #more.
Τελικά θα έχεις πχ
<a href="http://gerogriniaris.blogspot.com/2011/05/puerta-del-sol-live.html#more" imageanchor="1"style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;">

Εννοείτε πως  τα url θα είναι από το δικό σου blog, όχι ακριβώς αυτά που γράφω εδώ.
Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτε, δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να γράψω πιο αναλυτικές οδηγίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου