Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Μάρτυρας υπεράσπισης για τον Στρος Καν...

Με "χορηγό επικοινωνίας" την ΕΡΤ...



Βλέπετε, μερικά πράγματα δεν ξεχνιούνται... όσο και αν προσπαθήσουν κάποιοι..


Εν τω μεταξύ, ο υπόδικος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 1 εκ δολάρια, μετρητά, αλλά και εγγυητική επιστολή 5 εκ δολαρίων, τα οποία όπως ο κάθε σοσιαλιστής που σέβεται τον εαυτό του βρήκε αμέσως, και αυστηρούς περιοριστικούς όρους, και θα παραμείνει στο φτωχόσπιτο της κόρης του μέχρι τη δίκη.
Στο πλευρό του θα είναι η γυναίκα του και η θετή του κόρη, ενώ αυτοί που λένε πως θα περάσει για καφεδάκι και η Μάγια Τσόκλη είναι εμπαθείς!
Η κοπέλα είναι σε φίλους στο Αφγανιστάν, ή τη Μποτσουάνα, ή τη Μογγολία, ή κάπου εκεί γύρω, ταξιδεύει τέλος πάντων...

Στο διάστημα αυτό, ο Ντομινίκ θα φοράει ηλεκτρονικό βραχιόλι (δε διευκρινίστηκε που) και θα φρουρείται συνεχώς, ενώ οι κινήσεις του θα καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας.

Ο φρουρός του θα είναι άνδρας και απαγορεύονται οι οικιακές βοηθοί, γιατί αλλιώς μπορεί το βίντεο να καταλήξει σε κανένα porntube, ή στην ΕΡΤ...

Μετά την ανακοίνωση του ποσού της εγγύησης και άλλες χώρες ανακάλυψαν πως είχε ταξιδέψει και εκεί.
Έτσι, έχουν κυκλοφορήσει φήμες πως και στο Μεξικό παρενόχλησε μία καμαριέρα ξενοδοχείου, αλλά τους έχει προλάβει μια Γαλλίδα δημοσιογράφος.

Αναμένεται λοιπόν, μετά τη δίκη του στη Νέα Υόρκη να προχωρήσει στη διοργάνωση World Tour, όπου θα παρουσιάζεται σε διάφορες χώρες του κόσμου με δερμάτινα και χειροπέδες με ροζ γουνάκι για να δικαστεί.

Στην Ελλάδα θεωρείται αμφίβολο να θα έρθει καθώς ενώ έχει πάρει ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο, η αντίδραση ήταν "σιγά τα λάχανα... δεν καταλάβαμε τίποτα!"

Κρίμα, γιατί θα είχε επιτυχία, μιλάμε για σεξ, χρήμα, θεωρίες συνωμοσίας, και καμαριέρες με call girls!
Ο Σειρηνάκης θα έβγαζε σούπερ DVD, με επιμορφωτικό υλικό πάντα... να μη σου πω ντοκιμαντέρ!
Για το θέμα διαμαρτυρήθηκε και το ΕΣΡ, καθώς η άρνησή του να έρθει του στερεί απαραίτητα έσοδα που σίγουρα θα είχε από τα πρόστιμα στο Ράδιο Αρβύλα.
Η διοίκηση της ΕΡΤ δεν έχει σχολιάσει το θέμα.

Α! Παραιτήθηκε και από το Διεθνές Νομισματικό ταμείο (από ευθιξία;) και το ΔΝΤ ψάχνει λέει αντικαταστάτη, κατά προτίμηση κανένα αντισεξουαλικό γεροσάψαλο.
Όποιος καεί στο χυλό...
Εμείς δεν ανησυχούμε, όποιος και να ναι, θα είναι φίλος του Γιώργου, ή της Μάγιας... και αν δεν είναι θα τους κάνει ο Γιώργος like και θα γίνουν friends, οπότε ούτε γάτα...

Δεν γνωρίζω αν ο καλλιτέχνης θα τον επισκεφτεί για να δηλώσει τη συμπαράστασή του.
Θα έπρεπε εδώ που τα λέμε...

Υγ1. Από τις ειδήσεις των 8 έμαθα πως τελικά ο Στρος Καν δεν θα  μείνει στο διαμέρισμα της κόρης του αφού υπόλοιποι ένοικοι αντέδρασαν. Λογικό, έχουν κόρες και συζύγους, αλλά αυτό που βάρυνε περισσότερο στην απόφασή τους αυτή είναι πως έχουν και καμαριέρες. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις καλή καμαριέρα στη ΝΥ;

Υγ2. Ο καλλιτέχνης με αφορμή τα εγκαίνια του μουσείου στην Τήνο που δημιούργησε ο ίδιος και που φέρει το όνομά του έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Αγγελιδάκη. Η καλή δημοσιογράφος είχε την ευγένεια να μην τον ρωτήσει πως νοιώθει για τον άδικο διωγμό του φίλου του.
Ο καλλιτέχνης δήλωσε μεταξύ άλλων πως τον ενοχλεί που το μουσείο φέρει το όνομά του. Προτείνω λοιπόν, να το ονομάσει μουσείο Ντομινίκ Στρος Καν και να έχει σαν σήμα του ένα πέος δεμένο με χειροπέδες (με γουνάκι φυσικά...)...
Ο καλλιτέχνης επίσης δήλωσε πως ελπίζει το μουσείο να λειτουργήσει ως τουριστικό αξιοθέατο.
Τα εγκαίνια του μουσείου θα τελέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που στα νιάτα του ήταν πρωταθλητής στο άλμα επι κοντώ... αυτός τουλάχιστον πηδούσε την δοκό με τη συναίνεσή της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου