Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Συκοφάντες


Ο υπεύθυνος τύπου του γραφείου του πρωθυπουργού, πριν λίγες ημέρες, απόψε επανήλθε με το γνωστό παραμύθι πως συκοφαντώ και εκβιάζω τον ίδιο και την οικογένειά του με ψεύδη. Δεν είναι η πρώτη φορά που λέει κάτι τέτοιο το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, το κάνει συχνά, και φυσικά δεν είμαι εγώ ο μοναδικός του στόχος. Απλά φαίνεται πως είμαι από τους αγαπημένους του.
Όχι βέβαια ο μοναδικός. Κατά καιρούς τα βάζει και με άλλους bloggers, δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης ή ιδιωτικών μέσων, μέχρι και τυχαίους χρήστες που αναδημοσιεύουν κάποιο άρθρο ή λένε (λίγο χύμα είναι η αλήθεια) την γνώμη τους, και φυσικά με την αρχοντιά μου. Από καιρό.
Έχουν πει πως είναι σε παραλήρημα ο άνθρωπος αλλά εγώ δεν υιοθετώ τέτοιες απόψεις, πιστεύω πως απλώς τον πνίγει το δίκαιο.

Όπως όταν κάποιος τον είχε ρωτήσει για το βιογραφικό του για παράδειγμα, το οποίο δεν υπάρχει πουθενά. Απ όσο ξέρω δεν αποτελεί κάποιου είδους αδίκημα να προσπαθείς να βρεις το βιογραφικό του διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, αλλά νομικός δεν είμαι, προφανώς το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού έχει διαφορετική γνώμη.

Όμως ενώ το γραφείο του πρωθυπουργού (και ο πρωθυπουργός κατ’ επέκταση) δεν διακρίνεται για την αξιοπιστία του αφού μπερδεύει τις αγωγές με τα εξώδικα, πετάει καμιά φορά αστείες ατάκες και βλέπει γερογκρινιάριδες παντού, προσωπικά σκιάζομαι με τέτοιες απειλές.
Καμία διάθεση δεν έχω να φάω μήνυση από κοτζάμ γραφείο πρωθυπουργού.
Πως θα μπορούσα να αποφύγω έναν τέτοιο μπελά όμως προστατεύοντας ταυτόχρονα την ανωνυμία μου που η ίδια η Νέα Δημοκρατία με πρόεδρο τότε τον Αντώνη Σαμαρά έκρινε -και από όσο ξέρω δεν έχει αλλάξει γνώμη- πως είναι δικαίωμά μου; Είδικά τώρα που οι φίλοι του Σαμαρά έχουν αμολήσει τα δαιμόνια λαγωνικά τους ξωπίσω μου;
Μόνο τον φούσκα δεν έχει βάλει ακόμα να με ψάχνει και καμία διάθεση δεν έχω να τους κάνω το χατήρι.
*Εδώ μία μικρή παρένθεση: Και το ΠΑΣΟΚ το είχα ξεσκίσει όταν ήταν κυβέρνηση, τέτοια επίθεση δεν είχα δεχτεί αλλά είναι προφανές πως η Σαμαρική δεξιά έχει τους δικούς της ηθικούς φραγμούς δηλαδή κανέναν.

Δεν έχω και κάποιον να μου συμπαραστέκεται, είμαι υποχρεωμένος να τα κάνω όλα αυτά μόνος μου.

Προφανώς μόνο αν πείσω πως δεν συκοφαντώ, δεν εκβιάζω και δεν ψεύδομαι, αλλά πως άλλος είναι ο κακούργος σε αυτή την υπόθεση λάσπης κατά του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.
Παρασύρθηκα κύριε εισαγγελέα, δεν φταίω εγώ, ιδού ο κακούργος: Το εθνικό τυπογραφείο! Και όχι μόνο!

Αυτά τα ψεύδη, ότι ο κύριος Γεώργιος Μουρούτης του Νικολάου υπήρξε από 16/3/2009 μέχρι 7/10/2009 διορισμένος στο γραφείο του τότε υπουργού πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά και ταυτόχρονα μέλος στα διοικητικά συμβούλια δύο εταιριών, της «ΟΠΑΠ προγνωστικών ποδοσφαίρου Α.Ε.» και της «ΟΠΑΠ παροχής υπηρεσιών Α.Ε.», τα λέει το εθνικό τυπογραφείο που διαδίδει προφανώς ψεύδη για τον κύριο Μουρούτη (aka Σαμαρά) και εκεί θα πρέπει να στρέψετε τα βέλη σας.

Επίσης θα πρότεινα στον κύριο εισαγγελέα να ελέγξει τις εταιρίες ΟΠΑΠ προγνωστικών και ΟΠΑΠ παροχής υπηρεσιών, γιατί όχι μόνο αναφέρουν τον κύριο Μουρούτη ως μέλος του ΔΣ τους, αλλά έχουν το θράσος να μιλάνε για τις αμοιβές των μελών των ΔΣ, ήτοι 682.000 ευρώ η μία και 164.000 ευρώ η άλλη για το 2009.

Ακόμα θα πρότεινα στον εισαγγελέα να καλέσει τον κύριο Γαλάνη, δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που διαδίδει ψευδώς προφανώς πως ο διευθυντής του γραφείου τύπου του τότε προέδρου της ΝΔ έλαβε για το 2010 103.875,90 ευρώ και για το 2011 112.499,80 ευρώ, δηλαδή κάπου 8.000 ευρώ τον μήνα και κάτι ψιλά.

Εγώ ο έρμος το μόνο που έκανα ήταν να ρωτήσω αν όλα αυτά αληθεύουν, για να λάβω ως απάντηση πως η υπόθεσή μου ερευνάται από την δικαιοσύνη. Μήπως έκανα λάθος με τα ποσά; Αν είναι ας μου το πούνε να το διορθώσω. Άλλωστε τον ρώτησα αν θυμάμαι καλά τον κύριο Μουρούτη μήπως τότε είχε παραιτηθεί από τις αμοιβές που του αντιστοιχούσαν ως μέλος ΔΣ του ΟΠΑΠ αλλά δεν θυμάμαι να μου απάντησε.
Λίγο υπερβολικό να χρειάζεται ένας πολίτης δικηγόρο αλα μπρατσέτα όταν θέλει να ρωτήσει κάτι έναν κρατικό υπάλληλο δεν νομίζετε;

Όπως επίσης ρώτησα πράγματι αν ο Νικόλαος Μουρούτης που ήταν Γενικός Διευθυντής της Γενικής δ/νσης Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας το 1992 έχει κάποια σχέση με τον Μουρούτη Γεώργιο του Νικολάου, διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού. Υποθέτω δεν είναι ποινικό αδίκημα μία τέτοια ερώτηση αλλά αν τελικά αποδειχτεί πως είναι πιστεύω θα πρέπει μαζί με εμένα να καθίσουν στο σκαμνί οι υπεύθυνοι του εθνικού τυπογραφείου που με τα ΦΕΚ τους μας βάζουν ιδέες.

Για του λόγου το αληθές δες κι ένα σχεδιάγραμμα με όσα καταλογίζουν οι άθλιοι του εθνικού τυπογραφείου, του «Πρώτο Θέμα» και του ΟΠΑΠ στον εθνικό μας επικοινωνιαλόγο:

Τα «ψεύδη» των εγκάθετων αυτών είναι εδώ με χρονολογική σειρά (παλιότερα τα κάτω) και clickable που σημαίνει πως κάθε «ψεύδος» έχει λινκ προς το σχετικό έγγραφο.
Δοκίμασέ το, έχει πλάκα.
Βάλε το ποντίκι πάνω στην εικόνα κάνε κλικ και δες που θα σε βγάλει.




ΑΕ-ΕΠΕ 2008/2009Προκαλούν τα golden boys ΠΑΣΟΚ και ΝΔ Πρώτο Θέμα
Βλέπεις πως σύμφωνα πάντα με τους συκοφάντες του εθνικού τυπογραφείου, του ΟΠΑΠ και του "Πρώτο Θέμα", ο Γ Μουρούτης προσελήφθη ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του τότε υπουργού πολιτισμού Α. Σαμαρά στις 8/1/2009, μετά έγινε μέλος του ΔΣ της ΟΠΑΠ "προγνωστικών" στις 26/2/2009 και στην συνέχεια μέλος του ΔΣ της ΟΠΑΠ "υπηρεσιών" στις 16/3/2009. Παραιτήθηκε δε από το γραφείο του Σαμαρά στις 7/10/2009, από τον ΟΠΑΠ προγνωστικών στις 4/11/09 και τον ΟΠΑΠ υπηρεσιών στις 23/12/09.
Με άλλα λόγια μεταξύ 16/3/09 και 7/10/09 ήταν και μέλος 2 ΔΣ και μετακλητός υπάλληλος του υπουργού πολιτισμού. Μετά, άγνωστο από πότε μέχρι πότε ακριβώς (και δεν ρωτάω μην φάω καμιά μήνυση) σύμφωνα με τον συκοφάντη της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" έπαιρνε ως στέλεχος της ΝΔ περίπου 8.000 ευρώ τον μήνα και από 26/6/2012 είναι προϊστάμενος του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού. Μη με ρωτάς αν έχει σταματήσει να πληρώνεται από την ΝΔ έκτοτε, άλλη μήνυση εγώ δεν θέλω να έχω στην πλάτη μου.

Επίσης φήμες θέλουν ο κύριος Μουρούτης να έχει σχέση με το Δεξί Εξτρέμ, (ή ομάδα fasistas) αλλά ούτε σε αυτό δεν έχει καταδεχτεί να απαντήσει, ούτε βέβαια στις άλλες φήμες που τον θέλουν να είναι πίσω από την "ομάδα αλήθειας" της ΝΔ.
Θα ρώταγα ξανά αλλά καταλαβαίνεις...

Εν κατακλείδι κύριε εισαγγελέα ζητώ την επιείκειά σας.

Άλλοι είναι οι ψεύτες που με παρέσυραν.

Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, το εθνικό τυπογραφείο και ο όμιλος εταιριών του ΟΠΑΠ που με τα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους με παρέσυραν να κάνω παράνομες ερωτήσεις, ο θρασύς σε κοτζάμ διευθυντή γραφείου τύπου πρωθυπουργού.

Βέβαια δεν το ήξερα πως υπάρχουν συκοφαντικές ή εκβιαστικές ερωτήσεις, αλλά κοτζάμ γραφείο πρωθυπουργού είναι αυτό, σίγουρα αυτοί ξέρουν καλύτερα…

Έλεος επομένως κυρ εισαγγελέα, δεν το ήξερα πως είναι αδίκημα οι ερωτήσεις σε επικοινωνιολόγο, υπεύθυνο γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.

Την επόμενη φορά θα ρωτήσω ξέρω 'γώ καμιά γειτόνισσα
Ή τον περιπτερά του.
Αν δεν έχει κάνει μήνυση και σε αυτούς...

Διάβασε επίσης *οπωσδήποτε όμως!
Κοίτα ποιός μιλάει...

2 σχόλια:

  1. Παρακολουθήσεις, φακελώματα, μπλοκαρίσματα ο @Gerogriniaris. Όλα με τη διακριτικότητα και τη δημοκρατικότητα της "αριστεράς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είδα να ενοχλείσαι από την διαρροή προσωπικών στοιχείων από το Δεξί-Εξτρέμ ή τον Μουρούτη, ούτε από την παραποίηση βίντεο από την ομάδα αλήθειας.

      Αν εννοείς παρακολούθηση την παρακολούθηση της χρονογραμμής του τουίτερ σε παραπέμπω στους όρους χρήσης του μέσου.

      Λέγεται τουίτερ και είναι δημόσιο.

      Όποιου δεν του αρέσει μπορεί να κλειδώνει τον λογαριασμό του ώστε να συνομιλεί με σχετική ασφάλεια, να επικοινωνεί μέσω προσωπικών μηνυμάτων ή να το κλείσει εντελώς.
      Όταν "Μουρούτηδες" λένε κάτι στο τουίτερ το κάνουν ακριβώς γι αυτό τον λόγο, επειδή είναι δημόσιο.

      Επίσης δεν σε χαλάει πως ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού δεν δημοσιεύει το βιογραφικό του, σε ενοχλεί που κάποιοι ψάχνουν να βρουν ποιός είναι αυτός ο τύπος.

      Δεν σε χαλάει που κατείχε ταυτόχρονα 3 θέσεις αλλά που κάποιος του το υπενθυμίζει.

      Έχει και η ανοησία τα όριά της.
      Η ανοησία που είμαι διατεθειμένος να ανεχτώ στα σχόλια δηλαδή, γιατί από το σχόλιό σου είναι προφανές πως γενικώς η ανοησία δεν έχει όρια.

      Περαστικά

      Διαγραφή