Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Τα tweets της ΔΕΘ...






Κάνε refresh για τα νεότερα tweets...

Επειδή και το twitter ειδικά σε hashtag όπως το #greekrevolution, το #syntagma και το #deth έχουν γεμίσει με τρολάκια και spammers προτείνω σε όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει για να ενημερώνεται τι γίνεται να βάλει στο search αυτό: "#skg OR #greekrevolution OR #3sgr OR #syntagma OR #deth -prezatv -FreedomNow2011 -OneWildShark -taneatouoropou -NewsReportgr -BnoNewsGr -bnogr -MilitaryRaiden -SocialFAILgr -prevezainfo -mikromoupony -skydraios". Εντελώς εμπειρικό και χωρίς διάθεση να προσβάλλω κανέναν, αλλά όσο καιρό το έχω έχω γλυτώσει πολλά είτε εντελώς άσχετα είτε εμφανώς προβοκατόρικα, είτε απλά διαφημιστικά κάποιου blog σχόλια.

7 σχόλια:

  1. Χα! Ζητώ συγνώμη εάν μερικές φορές γίνομαι troll/spammer, απλώς προσπαθώ να συνδυάσω την ενημέρωση για το Σύνταγμα με το μικρό μου site. Δεν έχεις και άδικο, μερικές φορές κουράζω και τον εαυτό μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω.
    Τουλάχιστον εσείς ζητάτε συγνώμη.
    Για παρόμοιες παρατηρήσεις με έχουν πει από βλάκα μέχρι παπαγαλάκι της Ιπποκράτους.
    Θα αφαιρέσω το φίλτρο.

    Ευκαιρία να σχολιάσω και ένα παράδειγμα του τι με οδήγησε στο φιλτράτισμα.
    Σήμερα 1/11/2011 και με το θέμα του δημοψηφίσματος να "παίζει" πολύ, το prevezainfo ανεβάζει tweet με θέμα "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ για τον θάνατο του σ. Κώστα Τζιαντζή", link στο site τους φυσικά το οποίο φυσικά είναι γεμάτο διαφήμιση και hashtags #greekrevolution #15m #dimopsifisma και #ff.
    Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει το #ff ή το #dimopsifisma ή οποιοδήποτε από τα hashtags αυτά με αυτή την είδηση...
    Με άλλα λόγια κάποιοι εκμεταλεύονται το ενδιαφέρον του κόσμου και τις δυνατότητες του twitter για να βγάλουν χρήματα ψαρεύοντας hits.
    Ίσως στην περίπτωσή σας να ήμουν υπερβολικός αλλά από ένα σημείο και μετά σταματάς να το ψηρίζεις και φιλτράρεις άμεσα αν θέλεις να διατηρήσεις την ψυχική ηρεμία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την 1η Νοεμβρίου καλή την πίστη δέχτηκα την συγνώμη του skydraios και τον έβγαλα από το φίλτρο.
    Σήμερα 17 Νοεμβρίου όμως επιβεβαιώθηκε η αρχική μου πρόθεση να μην εμφανίζονται τα tweets του εδώ.
    Βλέπετε υπάρχουν αυτοί που προσπαθούν να κάνουν επάγγελμα σε κάθε περίπτωση ή "από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζητώ και πάλι ειλικρινά τεράστια συγνώμη, όπως διαπιστώθηκε και από το radiobubblenews πως τα links μου περιέχουν κακόβουλες διαφημίσεις. Πρώτα θέλω να ενημερώσω ότι οι συγκεκριμένες διαφημίσεις προστίθενται από το hosting μου (6te.net) και ουδεμία σχέση έχω εγώ από αυτές. Δεύτερον, ποτέ δεν ζήτησα να αφαιρέσεις το φίλτρο, και τρίτον ποτέ δεν πρόσεξα ότι οι συγκεκριμένες διαφημίσεις είναι επιβλαβείς, επειδή έχω popup-blocker. Και πάλι χίλια συγνώμη, θα επικοινωνήσω με την εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης πρέπει να πω ότι από αυτήν την ιστοσελίδα δεν βγάζω χρήματα, αφού τα κέρδη από τις διαφημίσεις πηγαίνουν αυτομάτως στην εταιρεία που κάνει hosting, ώστε να παραμείνει δωρεάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρότι αρχικά φαίνεται πως στο ίντερνετ μπορεί κάποιος να κάνει ότι γουστάρει υπάρχει ένα άγραφο "savoir vivre".
    Είναι υπόθεση των χρηστών αυτό να το παρακολουθούν αλλά και να επιβάλλουν ο καθένας με τον τρόπο του στους άλλους τον σεβασμό του αλλιώς ακυρώνεται η χρησιμότητά του ως μέσο πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων.
    Εσύ όχι μόνο έχεις αγνοήσει κάθε τέτοια έννοια αλλά και τις προειδοποιήσεις από πολλούς για πολύ καιρό και συστηματικά.
    Το αν βγάζεις λεφτά, προωθείς κάποιες απόψεις ή απλά το κάνεις για την ψωνάρα σου είναι παντελώς αδιάφορο.
    Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, έχεις κάνει επανειλημμένα και συστηματικά κατάχρηση της δυνατότητας που σου δίνει το μέσο να παρεμβαίνεις.
    Εκ τούτου η συγνώμη σου δεν έχει καμία σημασία.
    Το αν την εννοείς ή όχι θα φανεί από το πως θα πορευτείς στο μέλλον.
    Φυσικά ούτε η δική μου γνώμη θα είχε καμία σημασία αν ήταν η μοναδική, απ ότι φαίνεται όμως δεν είμαι ο μόνος που έχει ενοχληθεί από την συμπεριφορά αυτή.
    Όπως και να έχει το "μέσο" παρά τους όποιους άγραφους κανόνες παραμένει ελεύθερο και έτσι πρέπει να μείνει.
    Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει.
    Είσαι ελεύθερος να συνεχίσεις όπως νομίζεις.
    Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε άλλο αυτή την συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λυπάμαι πολύ που η συζήτησή μας πήρε αυτήν την τροπή. Από την αρχή προσπάθησα να κρατήσω χαμηλά τους τόνους, και να αντιμετωπίσω με χιούμορ την παρατήρησή σου, όμως φαίνεται ότι μάλλον δεν θες να με ακούσεις.
    Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που πιστεύω πως σήμερα ο καλύτερος τρόπος επίλυσης διαφορών είναι η συζήτηση.
    Κι όμως προχθές, άρχισαν να κυκλοφορούν tweets του τύπου "block + report spam @skydraios plz RT", και οι χρήστες που έκαναν RT να μην ξέρουν ούτε καν ποιος είναι ο λόγος! Όχι φυσικά ότι εγώ τον ήξερα.
    Και ρωτώ: Δεν θα μπορούσε κάποιος να μου πει "Ψτ φίλε, τα link σου έχουν επικίνδυνες διαφημίσεις" και να μην είχε γίνει αυτό το τζέρτζελο;
    Αντίθετα, το radiobubble, που το θεωρούσα σοβαρό site, άρχισε αμέσως να διαδίδει τη φήμη, χωρίς να με ενημερώσει. Ούτε απάντησε ποτέ στα email μου, όπου ζητούσα περαιτέρω πληροφορίες εκτός από το "έχει διαφημίσεις ΣΧΕΤΙΚΑ επικίνδυνες για το PC", ώστε να διορθώσω το πρόβλημα που προέκυψε.
    Επίσης, ακολουθώντας τη δική σου λογική, δεν θα μπορούσα να πω κι εγώ ότι το radiobubble έκανε κατάχρηση του μέσου, σπέρνοντας ανέμους και θύελλες επειδή έχανε επισκέψεις; Φυσικά όμως δεν θα το πω, επειδή ούτε εγώ δεν θα το πίστευα. Εγώ συνεχίζω να τουιτάρω, όποιου του αρέσει με γεια του, με χαρά του. Όποιου δεν του αρέσει, τι να κάνουμε; Όποιου όμως δεν του αρέσει, και προσπαθεί να πείσει περισσότερους χρήστες να μην τους αρέσει, να έρθει να μου πει τι τον ενοχλεί και με αποδείξεις.

    Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός, και να μην φάνηκε ότι θέλω να βγω υπεράνω. Κι αν δεν θες να δεχθείς τη συγνώμη μου, ρώτα εσύ το radiobubble να σου πει τι έγινε, και μετά απάντησέ μου με επιχειρήματα. Ακόμη, αν έκανα κάτι λάθος, δεν πειράζει, 15χρονος είμαι, έχω τη ζωή μπροστά μου να το διορθώσω. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή