Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ιατρικό ανακοινωθέν


Από την Α' μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Αλεξάνδρα ανακοινώνεται πως ο κύριος Λαυρεντιάδης εισήχθη σήμερα Κυριακή 16/12/2012 με σημεία τοκετού.

Εισήχθη στο μαιευτήριο όπου μετά από ιατρικό συμβούλιο διαπιστώθη παράταση κυήσεως και αδυναμία εξώθησης (σε τέτοιες περιπτώσεις συχνά είναι δύσκολος ο τοκετός) και αποφασίστηκε διενέργεια επείγουσας καισαρικής τομής.

Υπό γενικώς αναισθησία άνευ χρήσης αναισθητικού (την έχει έμφυτη) υπεβλήθη σε καισαρική τομή (τα του καίσαρος που λέμε) και έτεκεν όρος, άρρεν, με βάρος γέννησης 250kg.
Το νεογνό έκλαψε αμέσως και μετά προχώρησε σε διάγγελμα 1,5 ώρας όπου εξέθεσε τους λόγους για τους οποίους βάλλεται πανταχόθεν από χυδαίους (απολύτως!) που επιβουλεύονται τόσο το μέλλον του ΠΑΣΟΚ όσο και της χώρας και μετά παραδόθηκε στο νεογνικό τμήμα το οποίο ειδικά για την περίπτωση είχε προμηθευτεί ωτοασπίδες για όλο το προσωπικό.

Τόσο ο ασθενής όσο και το νεογνό χαίρουν άκρας υγείας και ζήτησαν από το προσωπικό της κλινικής να μεταφέρουν στον Ελληνικό λαό τις ευχαριστίες τους για το ενδιαφέρον του καθώς επίσης πως τον έχουν γραμμένο στα αρχίδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου