Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Γιατί όχι;

Φωτογραφία από το ringsgalaxy

Γιατί όχι;
Όταν ο παραλίγο δολοφόνος του Γ Καυκά δεν λογοδότησε ποτέ.
Όταν ο παραλίγο δολοφόνος του Μάριου Λώλου επίσης δεν λογοδότησε ποτέ.
Όταν παραλίγο δολοφόνος του Μανώλη Κυπραίου που τον άφησε με μόνιμη αναπηρία, επίσης δεν λογοδότησε ποτέ.
Όταν ο υπουργός "προστασίας του πολίτη" ρίχνει λάδι στην φωτιά με τα δελτία τύπου του υπουργείου του.

Η δουλειά της αστυνομίας είναι μας λένε να τηρεί την νομιμότητα.
Όταν η ίδια η αστυνομία δεν την τηρεί όμως;
Όταν ο ίδιος ο υπουργός και η ηγεσία της αστυνομίας καλύπτουν αυτές τις πρακτικές;

Τότε η αστυνομία μετατρέπεται σε εν δυνάμει δολοφονική δύναμη καταστολής.
Αυτό θέλουν;

Υγ. Για το ζώο που θεωρεί εχθρό του τον απλήρωτο εργαζόμενο δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Ελπίζω μόνο να είναι περήφανος, να τον χαίρεται η οικογένειά του, η μητέρα και ο πατέρας του, η γυναίκα του και τα παιδιά του αν έχει. Φυσικά θα προσπαθήσει να κρύψει αυτή την εικόνα από το περιβάλλον του. Ελπίζω μόνο να την δούνε οι δικοί του άνθρωποι. Έτσι και αλλιώς από αυτό το υπουργείο και αυτόν τον υπουργό δεν περιμένω κάτι περισσότερο από άλλη μία ΕΔΕ για τα μάτια του κόσμου την στιγμή που οι προϊστάμενοί του μέχρι και συγχαρητήρια θα του δίνουν.

**Ενημέρωση: Μαθαίνω πως μετά τον ντόρο που έγινε ο συγκεκριμένος αστυνομικός (που είναι ο ίδιος που ψέκασε τον Γλέζο στο σύνταγμα παλιότερα) τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε ΕΔΕ.
ΕΔΕ βέβαια είχε γίνει και για τον Καυκά, και για τον Λώλο, και για τον Κυπραίο, ενώ και μηνύσεις έχουν κατατεθεί σε αυτές τις περιπτώσεις. Ούτε οι ΕΔΕ εκείνες ούτε οι μηνύσεις δεν έχουν καταλήξει σε τιμωρία αφού οι δράστες των τραυματισμών αυτών δεν κατέστη δυνατό να ανακαλυφθούν. Επομένως ο "δικός" μας, αυτό το ζώο που ψέκασε τον Γλέζο και τώρα χτυπούσε με την πίσω μεριά του γκλομπ αν τιμωρηθεί (που πολύ αμφιβάλλω) θα τιμωρηθεί για ένα πράγμα και μόνο. Επειδή τον έπιασε ο φακός και μάλιστα δύο φορές. Για κανέναν άλλο λόγο!

1 σχόλιο:

  1. Μα νομιζω πως η κυβερνηση το εχει καταστησει σαφεςΟ εχθρος λαος πρεπει να εξοντωθει! ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή