Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Tόσο ηλίθιος δεν είναι κανείς Κωνσταντίνε

Οι πρόσφυγες απαίτησαν να κατέβουν οι εικόνες της Παναγίας. Και αυτό έγινε. Και το έμαθε μόνο ένα τοπικό μέσο.

Και το διέδωσαν μόνο κάτι φασιστικές ηλεκτρονικές φυλλάδες και μερικά φασιστοτρολ.

Το είπε όμως και ο Μπογδάνος.

Εκεί που κάνει δίωρη «ενημερωτική» εκπομπή στον ΣΚΑΙ του ‘ρχεται το μήνυμα και το λέει άμεσα στον αέρα.

Η «είδηση» αυτή κυκλοφορεί στο διαδίκτυο όσο υπάρχουν ακροδεξιοί στόκοι, δηλαδή σχεδόν από την ίδρυσή του, με διαφορετικές παραλλαγές.


Τέτοιες «ειδήσεις» αποκλείεται να μην έχεις πετύχει. Όπως αποκλείεται να μην έχεις δει ότι πάντα διαψεύδονται πανηγυρικά.

Η συγκεκριμένη «είδηση» κυκλοφόρησε για λίγο από την προηγούμενη ημέρα, φυσικά από ακροδεξιούς στόκους, μεταξύ αυτών, φυσικά, και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κύριος (sic) Γεωργιάδης.

Όπως πάντα συμβαίνει με τέτοιες «ειδήσεις» διαψεύστηκε πολύ γρήγορα, όχι όμως πριν πέσει το σχετικό δούλεμα στους ακροδεξιούς στόκους που την ανέβασαν. Μεταξύ αυτών, όπως είπαμε, ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

24 ώρες μετά την πρωτο-εμφάνιση της «είδησης», αφού έχει προηγηθεί αρκετός ντόρος γιατί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναπαραγάγει τέτοιες «ειδήσεις», ο Μπογδάνος δεν είχε ακούσει τίποτα.

Εκείνη την ώρα είδε μήνυμα φίλου του.

Και καλά, δεν άκουσε τίποτα από τον ντόρο που έγινε την προηγούμενη, δεν έχει ακούσει για τέτοιες «ειδήσεις» ακροδεξιών στόκων, του στέλνει μία «είδηση» ένας φίλος του και την πετάει αυτομάτως στον αέρα.

Η «είδηση» δεν του φάνηκε λίγο περίεργη. Λίγο ελλιπής, λίγο κάπως.

Ούτε σκέφτηκε ότι με μερικές χιλιάδες να παρακολουθούν την εκπομπή του θα ήταν καλό να διασταυρώσει στοιχειωδώς την «είδηση» πριν την ανακοινώσει.

Άσε το φιάσκο της διάψευσης που προσπάθησε να κάνει αλλά τον έκοψαν για διαφημίσεις. Άσε την συγνώμη από το κοινό του που δεν ζήτησε ποτέ.

Ο Μπογδάνος 24 ώρες δεν πήρε χαμπάρι τον ντόρο που είχε γίνει. Ούτε έχει ακούσει για τέτοιου είδους κακόβουλες «ειδήσεις».
Ούτε σκέφτηκε μήπως και είναι λίγο περίεργη η «είδηση». Του πέρασε από το μυαλό μήπως είναι ψεύτικη αφού λέγοντάς την ζήτησε και να τον ενημερώσουν αν διασταυρώνεται.

Ούτε σκέφτηκε ότι ένας «ενημερωτικός» σταθμός δεν ζητάει την βοήθεια του κοινού για να διασταυρώσει ειδήσεις πριν τις διαδώσει.

Ή.

Ή ο Μπογδάνος ήξερε ότι η είδηση είναι ψευδής και την είπε έτσι κι αλλιώς γιατί ζει για να δημιουργεί εντυπώσεις.
Και επειδή ήξερε ότι θα διαψευστεί έβαλε και το ερώτημα αν διασταυρώνεται.

Ή ο Μπογδάνος είναι τέρμα ηλίθιος ή κουτοπόνηρος γκεμπελίσκος.

Και τόσο ηλίθιος δεν είναι κανείς Κωνσταντίνε.

2 σχόλια: