Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Τα σύντομα της εβδομάδας 2/1/2017 με 8/1/2017

Άντε να το ξαναπιάσω λίγο να δω για πόσο θα κρατήσει. Πέμπτη σήμερα 5/1/2017 και λέω να αρχίσω πάλι να ασχολούμαι λίγο με το ρημαδομπλόγκ. Θα ξεκινήσω με «τα σύντομα της εβδομάδας» μπας και βάλω τον εαυτό μου στο τριπάκι να γράφει ένα μικρό κείμενο κάθε μέρα. Θα δούμε για πόσο θα κρατήσει, και άλλη φορά το ξαναέπιασα και δεν κράτησε για πολύ.

Ένα από τα θέματα σήμερα είναι ο Γιάννης Ατεντοκούμπο και πόσο γαμάτος γουάου πατριώτης έγινε που αρνήθηκε να υπογράψει την σημαία. Και οι ολυμπιονίκες κύριε που υπέγραψαν σημαία με την οποία ο πρόεδρος της δημοκρατίας και, σημαντικότερο, ο σύζυγος της Ντόρας έβγαζαν όλο καμάρι φωτογραφίες; Λεπτομέρειες.


Ξεκαρδιστική και ταυτόχρονα εξοργιστική λεπτομέρεια είναι και ότι τον χορό του θαυμασμού για την πράξη του Γιάννη τον σέρνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Νταξ, και άλλοι της ΝΔ αλλά εδώ μιλάμε με όρους social media και ο αντιπρόεδρος είναι το επίσημο τρολ της ΝΔ. Ο τύπος που συμμετείχε στις «γιορτές PATRIA» μαζί με Βορίδη, Πλεύρη και άλλα καλόπαιδα που πλέον είναι από υπουργοί μέχρι αποτυχημένοι πολιτευτές, στελέχη πάντως, της ΝΔ. Εκεί ο κολλητός του Άδωνι ζητούσε να πυροβολούν μετανάστες στα σύνορα. Ναι, μετανάστες σαν τους γονείς του Γιάννη, που στην ιδανική για τον Άδωνι και τα φιλαράκια του χώρα τώρα θα ήταν σε κάποιο νεκροταφείο κάτω από την επιγραφή «άγνωστος άνδρας νούμερο τάδε». Και ο Γιάννης φυσικά δεν θα είχε υπάρξει ποτέ. Οι ίδιοι βέβαια διαδήλωναν κατά των μεταναστών (των γονιών του Γιάννη λέμε), κάτω από πανό «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι» και τέτοια ωραία. Τώρα αυτοί πανηγυρίζουν για τις επιτυχίες και το ήθος του Γιάννη. Βγάλε άκρη.

Από την άλλη σε κάποια φάση θα πρέπει να μιλήσουμε και για την στάση του ίδιου του Γιάννη, ενός παιδιού που μεγάλωσε ως μετανάστης, που ξέρει όλα τα προβλήματα των μεταναστών από πρώτο χέρι και που τώρα που το μεταναστευτικό είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέματα του κόσμου είναι σε θέση, έχοντας τεράστια δημοφιλία να πει κάτι για αυτό και δεν έχει πει λέξη. Σε κάποια φάση, όχι εδώ, σε μικρό κείμενο όμως.

Βγάλε άκρη όμως και με άλλο ένα. Ο Άδωνις που λες εκτός από να πανηγυρίζει για τον Γιάννη, τα έχει βάλει (ξανά) με τον απατεώνα Σώρρα. Από την αρχή της ιστορίας με τον Σώρρα ο Άδωνις ήταν από αυτούς που τα έβαλαν με τον Σώρρα. Σου λέει ο αριθμός αφελών βαρεμένων στην χώρα είναι μεγάλος μεν, πεπερασμένος δε. Δεν θα μας τους φάει όλους ο Πατρινός. Και τον πήγε και δικαστήριο το 2013. Και το έχασε! Ήθελα πραγματικά να μου εξηγήσει κάποιος δικηγόρος πως γίνεται να χάσει κάποιος ένα τέτοιο δικαστήριο! Και έτσι τελικά ο Άδωνις έγινε ο καλύτερος χορηγός του Σώρρα αφού ο δεύτερος έχει πια δικαστική απόφαση που (περίπου, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες) τον δικαιώνει.

Ο Άδωνις συνεχίζει όμως να αποτελεί την αιχμή του δόρατος του μετώπου της λογικής. Ναι, ο Άδωνις που έχει ασχοληθεί από την αριθμολογία και τα παιδιά indigo μέχρι τον 666 της κάρτας του πολίτη και ό,τι υπάρχει ενδιάμεσα, ο ήρωας του μετώπου λογικής. Lol

Τελευταία απέκτησα και stalker στο twitter. Ένας πυροβολημένος είναι (βαριά περίπτωση όμως),. Απλά να πω τα σημερινά του κατορθώματα γιατί καθημερινά προσθέτει νέα. Σήμερα λοιπόν ο ψυχασθενής κάλεσε την Ζωή Κωνσταντοπούλου να με ρουφιανέψει. Ναι, ξέρω, υπήρχαν πολλές πιθανότητες να το κάνει ακόμα και αν με ήξερε αλλά είπαμε, πυροβολημένος. Μάλιστα νόμισε ότι ήταν τόσο έξυπνο αυτό που έκανε που το επανέλαβε αργότερα. Αν έβρισκε κανέναν να τον πάρει στα σοβαρά σε άλλες εποχές θα ήταν χαφιές, αλλά δεν νομίζω ότι υπήρξε εποχή που κάποιος (εκτός από άλλους κρετίνους σαν τον ίδιο) θα έπαιρναν σοβαρά έναν τέτοιο ψυχασθενή. Θα επανέλθω αύριο αφού ο τύπος αν δεν γράψει κάμποσα τουίτς για την αφεντομουτσουνάρα μου κάτι θα πάθει οπότε stay tuned που λέμε και στο χωριό, η φάση έχει γέλιο (αν και κωμικοτραγική είναι αν σκεφτείς σε τι τραγική κατάσταση πρέπει να βρίσκεται ο εγκέφαλος αυτού του ανθρώπου).

**Διόρθωση, έγραφα αυτές τις σειρές 10:45 βλέπεις και νόμισα ότι το παραλήρημα τελείωσε αλλά έκανα λάθος. Η βλάβη του τύπου είναι τόσο βαριά που πλέον με «βλέπει» και σε τουίτς άλλων με τα οποία δεν έχω καμία, απολύτως όμως, σχέση. Κάτσε να το πω άλλη μία γιατί φαίνεται κουλό αλλά έτσι είναι. Το τουίτ αυτό το έχει γράψει άλλος, όχι εγώ. Λεπτομέρεια. Επίσης αυτόν που το έγραψε δεν τον ακολουθώ καν στο twitter πια. Ίσως τότε να τον ακολουθούσα, δεν θυμάμαι. Λεπτομέρεια. Στο τουίτ δεν αναφέρομαι. Λεπτομέρεια. Το τουίτ αυτό δεν το έχω κάνει RT ή FAV. Πάλι λεπτομέρεια. Με άλλα λόγια το τουίτ αυτό δεν με αφορά με κανέναν δυνατό τρόπο. Παρά όλες αυτές τις λεπτομέρειες πετάει αυτό το screenshot λες και κάτι σημαίνει. Και συνεχίζει να πιστεύει ότι η Κωνσταντοπούλου (ή οποιοσδήποτε άλλος) θα τον πάρει σοβαρά και θα με κάνει … κάτι, βγάλε άκρη. Βαριά περίπτωση, θλιβερή.

***Και συνεχίζει. Πάλι ότι να ναι...

Α, πιάσανε και την Ρούπα. Και το παιδί της λέει το στέλνουν σε ίδρυμα αντί για την μητέρα ή την αδερφή της Ρούπα γιατί… βγάλε άκρη. Πρώτα από όλα να πούμε ότι είναι λίγο νωρίς και οι αντιδράσεις του ζεύγους Ρούπα – Μαζιώτη που ήδη ανακοίνωσαν απεργία πείνας είναι λίγο υπερβολικές, έως υστερικές. Από την άλλη όμως σε κάθε περίπτωση που αφορά παιδί η δικαιοσύνη θεωρητικά βάζει πάνω από όλα το συμφέρον του παιδιού. Επίσης, οι περιπτώσεις που αφαιρείται η επιμέλεια παιδιού από το συγγενικό περιβάλλον και δίνεται στο κράτος, σε ανάδοχη οικογένεια, σε υιοθεσία, whatever, είναι σπάνιες και αφορούν μόνο περιπτώσεις σοβαρής κ αποδεδειγμένης κακοποίησης. Επομένως, πιθανότατα το παιδί αργά η γρήγορα θα επιστρέψει στην γιαγιά ή την αδερφή της Πόλας Ρούπα. Απλά θα έχει κάνει μια βόλτα με συνοδεία αστυνομικών σε κάποιο ίδρυμα για να μάθει να έχει ανάγωγους γονείς. Φαντάζομαι αυτό θα είναι πολύ καλό για το παιδί και για αυτό το αποφάσισε ο ή η εισαγγελέας (τέτοιες αποφάσεις δεν τις παίρνει η αστυνομία). Διάβασε αν θέλεις και αυτό.

Παρασκευή 6/1/20127

Των φώτων σήμερα και μεγάλη κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια και τέτοια που λένε οι δημοσιογράφοι στην tv, στο μεταξύ βουτάνε κάποιοι σε κάτι παγωμένα λασπόνερα και πλακώνονται ενίοτε και στις φάπες ποιος θα πάρει τον σταυρό που πετάει ένας τράγος από μία προκάτ εξέδρα με τον βλαχοδήμαρχο δίπλα να καμαρώνει.

Ποιο ίδρυμα, στο παίδων φρουρούμενο από ένοπλους αστυνομικούς έμεινε χθες το παιδί της Ρούπα. 6 ετών είπαμε έτσι; Και απαγορεύεται η επαφή με τα συγγενικά του πρόσωπα. Δηλαδή πήραν ένοπλοι αστυνομικοί ένα παιδάκι 6 ετών, το έχωσαν σε κάποιον θάλαμο νοσοκομείου, πιθανότατα μοναχικό για να μπορεί να υπάρχει φρούρηση, και απαγόρευσαν να του μιλήσουν οι δικοί του. Αυτό, σύμφωνα με κάποιον ή κάποια εισαγγελέα είναι καλό για το παιδί αυτό δηλαδή.

*Update, λίγο αργότερα ανακοινώθηκε από το υπουργείο δικαιοσύνης πως το παιδί δεν κρατείται, «προστατεύεται». Επίσης δεν απαγορεύτηκε να δει τους οικείους του, το ζήτημα απλά «διευθετείται». Οκ τότε!

Τουλάχιστον ξέρουμε ότι υπάρχει πολιτική ευθύνη και την αναλαμβάνει με την ανακοίνωση αυτή ο υπουργός δικαιοσύνης, ο Κοντονής δηλαδή. Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά.

Σήμερα ο stalker μου αποφάσισε ότι είμαι φίλος του Μόσχοβα. Α, και ο «Γαλαξιάρχης ήταν φίλος του». Και αφού ο Μόσχοβας έχει και ΦΕΚ και κάτι ντράβαλα παλιότερα με κάποια ΜΚΟ… ε, τώρα, τα συμπεράσματα είναι εύκολα. Βέβαια τον Μόσχοβα τον ήξερα μόνο μέσω τουίτερ. Και έχει σβήσει τον λογαριασμό του εκεί εδώ και 2 χρόνια. Περίπου από τον Δεκέμβριο του 2014. Λίγο αργότερα έγινα "media author" (ότι μπορεί να σημαίνει αυτό) του Τσίπρα.

Το πρόβλημα είναι πως κάποιοι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται τις θετικές δράσεις των φαρμάκων που παίρνουν προκειμένου να διατηρούνται σε έλεγχο. Τις αντιλαμβάνονται οι γύρω τους αλλά όχι οι ίδιοι. Αυτοί καταλαβαίνουν μόνο τις παρενέργειες. Και όταν τα κόβουν νιώθουν καλύτερα μεν, υποτροπιάζουν δε. Και σου λέει, φάρμακα και μαλακίες, τι ξέρουν όλοι αυτοί (που τον πιέζουν να μην τα σταματήσει). Και τι ξέρει και ο γιατρός. Όταν μάλιστα έχουν και μία τόσο σημαντική αποστολή όσο το να ξεσκεπάζουν τους προδότες της πατρίδας στα social media παίζει ο γιατρός να είναι και βαλτός. Θέλει να τον φλομώσει στα φάρμακα για να τον φιμώσει. Πράκτορας του Σόρος και αυτός. Και η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται.

Όλα αυτά θα τον έκαναν μέχρι και συμπαθή αν δεν ήταν και ένας χυδαίος συκοφάντης. Άσε εμένα ή άλλους, ο πυροβολημένος αυτός διαβάλει συνεχώς τον «Γαλαξιάρχη», έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει εδώ και μήνες. Και καλά, το είπε μία, δύο, εκατό, κάποτε λες θα σταματήσει. Αλλά όχι αυτός. Αυτός θα συνεχίσει να βρίζει έναν νεκρό, ακριβώς επειδή δεν μπορεί να απαντήσει.

Συνεχίζεται το σήριαλ με τον Ατεντοκούμπο, με τη ΝΔ να προσπαθεί να τον παρουσιάσει περίπου σαν δικό της παιδί και κατόρθωμα. Δεν υπάρχει κάτι να προσθέσω στα χθεσινά όμως. Όλοι ξέρουν τον ρόλο της ΝΔ στο μεταναστευτικό, ειδικά στην περίοδο του Σαμαρά και όλοι ξέρουν την δράση εκείνων που ο Σαμαράς έφερε ως μεταγραφές από το ΛΑΟΣ. Και ειδικά εκείνου που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχρισε αντιπρόεδρο της ΝΔ.
Το ότι η ΝΔ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε κίνηση του Ατεντοκούμπο δείχνει απλά το θράσος τους.

Στις 30/11/2016 ο Γιάννης Τρουπής έγραψε «Ανοιξε ο διαγωνιςμός για παραγγελία απο το ΥΠΕΣ για χαρτί ψηφοδελτίων ; Εχει βρεθεί ήδη η εταιρία; Μυρίζει εκλογες ;» Είπα μια και πέρασε η χρονιά να ρωτήσω αν έχει περισσότερες πληροφορίες. Τι μας κρύβουν; Έχουν παραγγείλει χαρτί από τον Νοέμβριο για ψηφοδέλτια και δεν μας το λένε; Η απάντηση του Γιάννη ήταν block. Δεν ξέρω γιατί, ίσως ο άνθρωπος να έχει κάποιες πληροφορίες και να φοβάται να τις πει. Αλήθεια, μήπως τον φιμώνει η ΕΡΤ; Έχει τέτοιους reporters με τέτοιες συγκλονιστικές πληροφορίες και δεν μας το λένε; Αν πράγματι φιμώνουν τέτοιο σοβαρό ρεπορτάζ είναι απαράδεκτοι. Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και πολύ καλύτεροι αν ο συνεργάτης τους, το λαμπατέρ του Σαμαρά, διαδίδει ψευδείς ειδήσεις.
Η ΕΡΤ δεν χρειάζεται λαμπατέρ κανενός. Και χαρακτηρίζεται από τους συνεργάτες της. Πολυφωνία δεν είναι να φιλοξενείς έναν παπαγάλο από κάθε μεγάλο κόμμα. Στην τελική αν κάποιοι δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε τα προσχήματα ας τους βάλουν να γράφουν κανέναν επικήδειο μπας και βρεθεί κάποιος στοιχειωδώς σοβαρότερος να κάνει τον δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης.
Ξέρω, ζητάω πολλά.
Ο Γιάννης Τρουπής πάντως όχι μόνο ούτε ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί για το τουίτ του αυτό, ούτε το έσβησε. Με άλλα λόγια θα το ξανακάνει.

Σάββατο 7/1/2017

Ο κακός χαμός έχει γίνει για τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τα ρέστα. Οι μετεωρολόγοι κάνουν την δουλειά τους που είναι να προσπαθούν να προβλέψουν τον καιρό των επόμενων λίγων ημερών σε διάφορες περιοχές. Και σας έχω μία φοβερή πληροφορία. Δεν κάνει τον ίδιο καιρό παντού ταυτόχρονα. Επίσης, τον χειμώνα κάνει κρύο. Και κάποιες ημέρες πολύ κρύο. Και χιονίζει κιόλας σε κάποιες περιοχές. Επίσης, δεν την λες και ακριβή επιστήμη την μετεωρολογία, αν το πετύχουν στο περίπου θεωρείται επιτυχία. Από εκεί και πέρα βέβαια αναλαμβάνουν οι «δημοσιογράφοι» να κάνουν την δική τους δουλειά. Να πουλήσουν δηλαδή πλυντήρια ρούχων και σερβιέτες. Για να πουλήσουν όμως την πραμάτειά τους χρειάζονται την προσοχή σου. Έτσι το κρύο γίνεται πολικό, σιβηρικό, και άλλα τέτοια ωραία.
Έχει και τα καλά του αυτό όμως καμιά φορά.
Θυμάμαι παλιότερα έψαχνα τελευταία στιγμή να πάω 3ημεράκι στο βουνό και φυσικά δεν έβρισκα. Πέμπτη βράδυ λοιπόν βγήκαν παγανιά στα κανάλια οι τηλεμετεωρολόγοι και άρχισαν να τρομοκρατούν τον κόσμο ότι έρχεται χιονιάς, καταστροφή, 10 μέτρα χιόνι και τα ρέστα. Παρασκευή μετά την δουλειά ξεκίνησα (αφού είχα τσεκάρει μετεό τζι αρ) ξέροντας πως θα έχουν πέσει ακυρώσεις και βρήκα δωμάτιο με το 2ο τηλεφώνημα.
Να τους ακούτε τους μετεωρολόγους, όχι τα ΜΜΕ όμως. Υπάρχουν σοβαρά μετεωρολογικά site να βρεις την πληροφορία που χρειάζεσαι χωρίς σάλτσες.
Και ένα τιπ από παλιότερη, κακή εμπειρία. Δεν αρκεί να έχεις αλυσίδες στο αμάξι και να είσαι σούπερ ουάου στην τοποθέτηση αλυσίδων, αν τα χέρια παγώσουν ξέχνα το. Να έχεις και γάντια στο ντουλαπάκι. Καλά γάντια.

Ο stalker φυσικά δεν χαλαρώνει. Σήμερα βγάζει τα ομοφοβικά του, μαζί φυσικά με φανταστικές ερμηνείες του τι "είπα" που το βάζει μάλιστα σε εισαγωγικά. Εξακολουθώ τουλάχιστον να είμαι “media author” του Τσίπρα αλλά σήμερα προσέθεσε το social. “social media author”. Του Τσίπρα. Κάποιος που να ξέρει τι είναι αυτό να μου πει κι εμένα να ξέρω τουλάχιστον; Είναι κάτι που το έχουν και άλλοι πρωθυπουργοί ή μόνο στην Ελλάδα έχουμε τέτοια; Φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει σε ένα τουίτ ως βαριά διαταραγμένος. Απλά αυτή την φορά επέλεξε να πει, ακατάληπτες ανοησίες πάντα, σε 2 άλλους, που είχα κάνει RT λίγο νωρίτερα. Αυτό και αυτό δηλαδή. Για τόσο μεγάλη βλάβη μιλάμε.
Αλλά αν και η ασθένεια κάποιου μπορεί να τον κάνει μέχρι και συμπαθή, δεν συμβαίνει το ίδιο με την χυδαιότητα. Και δεν μπορώ να σκεφτώ μεγαλύτερη χυδαιότητα από το να αφήνεις σεξουαλικά υπονοούμενα για παιδιά, όπως έχει κάνει παλιότερα αρκετές φορές (μπορείς να δεις περισσότερα εδώ) και όπως έκανε σήμερα σε δύο περιπτώσεις. Εδώ και εδώ. Ότι τα γράφει όλα αυτά ενώ με έχει μπλοκάρει ώστε να μην παίρνει άμεσα απάντηση στο tweet απλά προσθέτει στο πόσο χυδαίος αλήτης μπορεί να γίνει ένας παραληρηματικός ψυχασθενής. Δεν περίμενα ότι θα βρεθεί χυδαίος συκοφάντης που να συγκρίνεται με τον Μουρούτη αλλά μου φαίνεται ότι αυτός τον ξεπερνάει.
Ξέρω ότι με τον βλαμμένο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να τον παίρνεις στο ψιλό και συνήθως αυτό κάνω, ακόμα και με τον συγκεκριμένο. Όταν όμως τερματίζει την χυδαιότητα πως το αντιμετωπίζεις; Τεσπα, θα προσπαθήσω απλά να του κάνω πλάκα, δεν παλεύεται διαφορετικά ένας τέτοιος κρετίνος.

Κάτι που δεν είναι σημερινό αλλά δεν το σχολίασα χθες, ας το βάλω στα σημερινά. Πάλι έκανε την μαλακία του ο Τράμπ. Είπε σε τουίτ του πως η Toyota σκοπεύει να φτιάξει εργοστάσιο στο Μεξικό και ότι αν το κάνει θα της επιβάλει δασμούς. Εκτός από την παντελή άγνοια για θέματα διεθνούς εμπορίου και διακρατικών συμφωνιών που επέδειξε, το τουίτ του είχε και άλλο, άμεσο αποτέλεσμα. Η μετοχή της Toyota έχασε κάτι σαν 1 δις. Φυσικά θα επανακάμψει αλλά δείχνει τι βλαμμένο επέλεξε ο αμερικανικός λαός για πρόεδρό του και, περίπου, πρόεδρο όλων μας. Δεν θυμάμαι που διάβασα για να βάλω λινκ αλλά κάποιοι έφτιαξαν application που συνδέεται με το portfolio μετοχών που έχεις και σου βγάζει alert κάθε φορά που τουιτάρει ο Τράμπ κάτι σχετικό με μετοχές που έχεις. Λογικό, αφού μέχρι τώρα ο ανεύθυνος αυτός τύπος έχει κάνει ζημιά σε μετόχους της Boeing, της Lockheed-Martin και τώρα της Toyota και ακόμα δεν έχει αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

Ορισμένοι δεν μπορούν να μην δείξουν πόσο αποκομμένοι είναι στην κοσμάρα τους. Όπως η Μαρία Σταυροπούλου, διευθύντρια της υπηρεσίας ασύλου που καμάρωνε τους συνεργάτες της που δούλευαν παρά τις αντίξοες συνθήκες. Όπως όλος ο κόσμος δηλαδή. Σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, σε κλιματιζόμενα προκατ με 5 εκατοστά χιόνι. Ηρωικές μορφές το δίχως άλλο. Ταυτόχρονα βέβαια γινόταν χαμός με φωτογραφίες από σκηνές μεταναστών και προσφύγων σκεπασμένες από το χιόνι. Δες και αυτό. Η κυρία Σταυροπούλου όμως ακάθεκτη. Στην κοσμάρα της!

Σάββατο 7/1/20127 over

Κυριακή 8/1/2017

Ο καθένας μπορεί να γράψει μια μαλακία στα social media. Όπως για παράδειγμα κάτι για τα παιδιά των δολοφονημένων από τον Μαζιώτη και την Ρούπα. Που δεν υπήρξαν ποτέ αφού δεν έχουν δολοφονήσει κανέναν αυτοί (ακόμα τουλάχιστον). Ο καθένας βέβαια μπορεί να κάνει λάθος, και όταν το μάθει να προσπαθήσει να το διορθώσει, έστω σβήνοντας το λάθος τουίτ. Ορισμένοι όμως, πολλοί, φαίνεται να διεκδικούν το δικαίωμα στην παραπληροφόρηση. Σαν αυτό να είναι κάτι απολύτως θεμιτό. Όπως ο Πάνος που έγραψε «το παιδί της Ρούπα ειναι αθωο και αξιζει την προστασία μας, τα παιδιά των δολοφονημενων από το Μαζιωτη ήταν φασιστακια Για να μην εχετε κενα». Αφήνουμε κατά μέρος την χυδαιότητα του να προσπαθείς να κάνεις συμψηφισμούς με ένα 6άχρονο και πάμε κατευθείαν στην καθαρή μαλακία. Δεν υπάρχουν δολοφονημένοι από τον Μαζιώτη. Ο Πάνος το ξέρει. Ο Πάνος διατηρεί το τουίτ και μπλοκάρει ή και βρίζει όποιον του το λέει. Ο Πάνος διεκδικεί το δικαίωμα να παραπληροφορεί χωρίς ενοχλητικά σχόλια. Όπως και ο Γιάννης Τρουπής, και άλλοι πολλοί. Post truth εποχή.

Stalker news. Φυσικά έγραψε και σήμερα ο stalker. Και πρέπει να έχει μεγάλη συλλογή φωτογραφιών με περίεργες σεξουαλικές πρακτικές. Αλλά τι να πω, όπως την βρίσκει κανείς. Βέβαια επειδή είπαμε πως εκτός από παρανοϊκό πρόκειται και για χυδαίο τύπο αργότερα έπιασε να βρίζει και μανάδες αλλά εδώ δεν κώλωσε να αφήσει υπονοούμενα για παιδιά, στις μανάδες θα κώλωνε; Και φυσικά, συνεχίζει να συκοφαντεί τον γαλαξιάρχη, έναν νεκρό που δεν μπορεί να του απαντήσει. Μήνες μετά τον θάνατό του. Συνεχώς. Δύο και τρεις και περισσότερες φορές συχνά την ημέρα. Γιατί όχι μόνο τερματίζει την χυδαιότητα αλλά καμαρώνει για αυτό. Το θεωρεί κατόρθωμα.

Τελικά σήμερα το παιδί της Πόλας Ρούπα αποφασίστηκε να πάει στην μητέρα της Ρούπα. Έπρεπε πρώτα να μείνει στην στοργική αγκαλιά του κράτους για 3 24άωρα για να έχει μία ωραία εμπειρία να θυμάται. Και η ουσία είναι αυτή. Ότι το παιδί όλοι ξέραμε πως τελικά θα καταλήξει στην γιαγιά αλλά έπρεπε το κράτος να εξαντλήσει την τυπολατρεία του στην πλάτη ενός 6άχρονου παιδιού. Για εκείνους που επικαλούνται τον νόμο θα θυμίσω ότι σε άλλες δύο περιπτώσεις συλληφθέντων για τρομοκρατία, το 1980 και το 2002 το παιδί δόθηκε αμέσως σε συγγενείς. Επίσης στην περίπτωση του ζεύγους Τσοχατζόπουλου, όταν συνελήφθη η Βίκυ Σταμάτη και ενώ ο Άκης ήταν στην φυλακή το παιδί τους δόθηκε στον αδερφό της Σταμάτη αμέσως, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.
Ο δικηγόρος των Μαζιώτη και Ρούπα ευχαρίστησε τον Κοντονή και τον Τόσκα που προσπάθησαν να «άρουν τις αρρυθμίες» και «σε προσωπικό επίπεδο. Κάποιοι που ισχυρίζονταν ότι καλώς κρατήθηκε το παιδί θεώρησαν ότι αυτό τους δικαιώνει. Όμως υπάρχουν και οι δηλώσεις του ίδιου δικηγόρου μία ημέρα πριν που μιλάει για παράνομη κράτηση (στο 15:52).
Επίσης ενώ το θέμα το χειρίζονταν η εισαγγελέας ανηλίκων ο Κοντονής, έσπευσε να δηλώσει τι «εξαιρετική» δουλειά έκανε η εισαγγελέας και άρα ανέλαβε όλη την ευθύνη εκ μέρους προφανώς της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ουσία μένει πως ένα παιδί 6 ετών κρατήθηκε σε ένα άγνωστο σε αυτό μέρος, από άγνωστους ανθρώπους χωρίς επαφή με γνώριμα πρόσωπα. Και εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι δεν υπήρχε λόγος να υποστεί το παιδί αυτή την διαδικασία.
Ένας ενήλικας θα τρόμαζε, πόσο μάλλον ένα παιδί. Ας θυμηθούν όλοι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις το σημαντικό είναι το συμφέρον του παιδιού, ας θυμηθούν τι έχει γίνει σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και αν κρίνει ο καθένας αν όλη αυτή η ιστορία ήταν προς αυτή την κατεύθυνση.

Κυριακή 8/1/2017 over

Τα σύντομα της προηγούμενης εβδομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου